«Έβγαλα κι εγώ βίντεο στην Τούμπα»

21

Ακόμη και ο ισχυρός άνδρας της Φιορεντίνα εντυπωσιάστηκε απ΄ αυτό, που είδε χθες το βράδυ στην Τούμπα.

Ο Σάντρα Μεγκούτσι, ο διεθύνων σύμβουλος της Φιορεντίνα, που στην ιεραρχία είναι αμέσως κάτω από τον ιδιοκτήτη, Αντρέ Ντέλα Βάλε, ενθουσιάστηκε από την εμπειρία της Θεσσαλονίκης.

“Δεν σας κρύβω ότι έβγαλα κι εγώ το κινητό μου και βιντεοσκοπούσα τους οπαδούς τους ΠΑΟΚ, στο τέλος του αγώνα. Ήταν εντυπωσιακό το πως τραγουδούσε, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του έχασε. Πρώτη φορά ζήσαμε τέτοια ατμόσφαιρα σε εκτός έδρας παιχνίδι. Ήταν μια γιορτή και οι γιορτές αρέσουν σε όλους” είπε ο Σάντρο Μεγκούτσι, μιλώντας σήμερα στον Arena FM.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ και όλους τους ανθρώπους στην Θεσσαλονίκη. Είχαμε μια καταπληκτική φιλοξενία σε μια υπέροχη πόλη. Γνωριστήκαμε με τον πρόεδρο της ομάδας, τον κ. Αγγελίδη, έναν ευγενικό άνθρωπο, που φαίνεται ότι γνωρίζει το αντικείμενο, και ξαναείδαμε τον Ζήση Βρύζα, που τον είχα ποδοσφαιριστή στη Φιορεντίνα. Μίλησε με τον τεχνικό διευθυντή μας, τον Εντουάρντο Μαθία, δεν αποκλείω να έχουμε κάποια συνεργασία στο μέλλον, είμαστε και οι δύο, ομάδες που έχουν την ίδια φιλοσοφία και δουλεύουν πολύ με τις ακαδημίες τους”, συμπλήρωσε ο άνθρωπος που ουσιαστικά διοικεί την Φιορεντίνα.