“Εγώ δεν ανησυχώ καθόλου”

23

Την καθιερωμένη του συνέντευξη, παραμονές των αγώνων πρωταθλήματος έδωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος μίλησε στη Nova για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, το θέματα, που έχει παραμονές του αγώνα αυτού κι εξέφρασε και πάλι την πίστη του στην ομάδα του…

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ :

Για τη διακοπή : “Είχαμε αρκετά παιδιά που λείπανε με τις εθνικές ομάδες. Ακόμα δεν μαζευτήκαμε. Έχουμε πολλά προβλήματα. Ο Αθανασιάδης τρέχει για να προλάβει την Κυριακή λόγω μιας διάτασης. Ο Ρατς δεν έχει επιστρέψει ακόμα (γύρισε την Παρασκευή και προπονήθηκε). Έχουμε ελάχιστο χρόνο την ομάδα όλη μαζί για να δουλέψουμε κι αυτό είναι άσχημο. Από την άλλη τα παιδιά που έμειναν εδώ προετοιμάστηκαν αρκετά καλά και είμαστε ικανοποιημένοι από αυτό. Επίσης θετικό είναι το ότι κερδίσαμε χρόνο με τους τραυματίες. Έχει τα θετικά της η διακοπή αλλά και τα αρνητικά της.”

Για τον αντίπαλο : “Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα που την προηγούμενη αγωνιστική πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό. Άλλαξε προπονητή και ανέλαβε ένας κόουτς ο οποίος έχει δώσει εξαιρετικά δείγματα πέρυσι με τον ΟΦΗ. Πρέπει να είμαστε εξαιρετικά πειθαρχημένοι και σοβαροί για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι.”

Αν του έλειψε το ποδόσφαιρο στη διακοπή : “Μα δεν σταμάτησα καθόλου. Δεν σταματάμε ποτέ. Είμαστε εδώ από το πρωί μέχρι το βράδυ και από το βράδυ μέχρι το πρωί.”

Για το τι είναι το ποδόσφαιρο για αυτόν : “Θυμάμαι την εαυτό μου πάντα με μία μπάλα. Η ζωή μου είναι το ποδόσφαιρο!”

Για το τι περιμένει την Κυριακή : “Δεν ανησυχώ καθόλου. Δουλεύω πάρα πολύ και σας έχω πει πολλές φορές που τα έχω αφήσει όλα. Ο Ατρόμητος είναι μία καλή ομάδα, θα έρθει να παίξει αυτό που μπορεί αλλά όλα εξαρτώνται από εμάς.