«Είμαστε καλύτεροι, θα κερδίσουμε»

Ο Ηρακλής πέφτει αύριο στη μάχη, επιστρέφοντας στη Σούπερ Λίγκα μετά από 4 χρόνια και ο Νίκος Παπαδόπουλος εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι η ομάδα του θα ξεκινήσει με νίκη μέσα στην Μυτιλήνη, μιλώντας στην κάμερα της Νοva…

Είπε ο προπονητής του Ηρακλή :

Για το πως περιμένει το παιχνίδι : “Με αγωνία περιμένουμε το παιχνίδι με τη Καλλονή, Μετά από χρόνια είναι το πρώτο μας. Είμαστε έτοιμοι. Και μετά από χρόνια απουσίας θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη. Οι ομάδες όλες στην πρεμιέρα προσέχουν την αμυνά τους. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες, στις στατικές φάσεις. Εμείς είμαστε καλά, πιστεύουμεστις δυνατότητές μας. Είμαστε καλύτεροι και θα κερδίσουμε”.

Για το τι να περιμένει ο κόσμος : “Ο κόσμος να περιμένει να δει έναν Ηρακλή που θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, θα διεκδικεί συνεχώς τη νίκη, με πάθος, με δύναμη. Ο,τι κάναμε και πέρυσι”.

Για τους στόχους της ομάδας φέτος : “Στόχος είναι η σταθεροποίηση της ομάδας στην κατηγορία. Και να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Εχω ξαναπεί θα πρέπει να δούμε ρεαλιστικά τα πράγματα και να μην κάνουμε τρελά όνειρα”.