Έμειναν ελεύθεροι με τη… βοήθεια του ΠΣΑΠ!

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ τόσο ο Μιχάλης Μανιάς, όσο και ο Μιχάλης Κύργιας έμειναν ελεύθεροι από τον Άρη. Εκείνο που δεν γνωρίζαμε και μας… ενημέρωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών είναι πως στις συζητήσεις συμμετείχε κι αυτός!

Μάλιστα όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε την συνδρομή του ΠΣΑΠ ζήτησαν οι δύο ποδοσφαιριστές. Ακόμη σε δήλωσή του ο πρόεδρος του συνδέσμου εύχεται να λυθούν τα προβλήματα του Άρη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών με την συμμετοχή του προέδρου του ΠΣΑΠ, Διονύση Δημόπουλου, των ποδοσφαιριστών του Άρη, Μιχάλη Μανιά και Μιχάλη Κύργια, των παραγόντων του Άρη, Στεφανίδη και Ελευθεριάδη και του εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών, Κίμωνα Κοκορόγιαννη, βρέθηκε η χρυσή τομή για την λύση της συνεργασίας των δυο ποδοσφαιριστών με την ΠΑΕ Άρης, με τρόπο τέτοιο ώστε να διασφαλίζεται η ουσιαστική επικύρωση των συμφωνηθέντων.

Πλέον με την λύση της συνεργασίας τους, οι Μιχάλης Μανιάς και Μιχάλης Κύργιας, είναι ελεύθεροι να συνεχίσουν την καριέρα τους όπου αυτοί επιθυμούν, δίχως την παραμικρή δέσμευση.

Και οι δυο συνάδελφοι, ευχαρίστησαν τον ΠΣΑΠ για την μεσολάβηση και το ενδιαφέρον του ενώ ο πρόεδρος του Συνδέσμου Δ. Δημόπουλος, τόνισε: «Είναι θετικό το γεγονός ότι όχι μόνο οι συνάδελφοί μας, αλλά και όλοι οι εμπλεκόμενοι στην διαδικασία εμπιστεύτηκαν τον ΠΣΑΠ ως θεματοφύλακα των θεσμών που αφορούν τις συνεργασίες στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ευχόμαστε στους συναδέλφους καλή συνέχεια στην καριέρα τους και ελπίζουμε ότι θα είναι λιγότερα στο μέλλον τα προβλήματα για την ιστορική ομάδα του Άρη».