«Εμπιστεύτηκα τον Καλαϊτζίδη»

27

Αισιόδοξος ότι οι παίκτες του Αρη θα επανορθώσουν για την περσινή τραγική σεζόν ήταν ο Δημήτρης Σουνάς, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου στο Πράβετς. Ο νεαρός μέσος των «κίτρινων» μίλησε και για το ρόλο που έπαιξε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στο να παραμείνει στην ομάδα.

«Είμαστε μια νέα ομάδα και κατά τη γνώμη μου δουλεύουμε πολύ σωστά με τον προπονητή μας. Παράλληλα έχουμε όση πειθαρχία απαιτείται και με τη δουλειά μας θα δείξουμε αρκετά πράγματα στη συνέχεια», ήταν τα πρώτα λόγια του Δημήτρη Σουνά.

«Από εμάς εξαρτάται ποια θα είναι η πορεία μας και τι θα κάνουμε στο γήπεδο. Εάν συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως πρέπει με τον προπονητή μας κι εάν υπάρχει εμπιστοσύνη ανάμεσα σε παίκτες, διοίκηση και προπονητή, πιστεύω θα πετύχουμε πολλά. Προερχόμαστε από μια τραγική σεζόν. Εμείς ήμασταν αυτοί που παίζαμε πέρυσι και εμείς φέραμε τα αποτελέσματα που οδήγησαν την ομάδα στον υποβιβασμό. Ασφαλώς και θέλουμε να επανορθώσουμε», συμπλήρωσε ο νεαρός μέσος.

Για την παραμονή του στον Αρη και το ρόλο που έπαιξε ο προπονητής του, τόνισε: «αλήθεια είναι ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο ο κ. Καλαϊτζίδης. Τρεις εβδομάδες πριν ανανεώσω τη συνεργασία μου με την ομάδα, μου μίλησε στο γραφείο του, τον εμπιστεύτηκα κι έτσι ανανέωσα».

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής κατέληξε λέγοντας: «Ξεκίνησα στα 18 μου χρόνια να αναλάβω θέση βασικού στην ομάδα και ποτέ δεν πέρασε απ’ το μυαλό μου ότι ο Αρης θα υποβιβαζόταν. Όταν είσαι σε μεγάλη ομάδα αρκετά χρόνια είναι λογικό να δημιουργούνται διάφορα συναισθήματα. Αγαπάς το σύλλογο και δένεσαι με τον κόσμο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει χορτάσει από μηνύματα, από λόγια και από ψέματα.

Φέτος προσπαθούμε να δημιουργήσουμε οικογενειακό κλίμα, ώστε να προσφέρουμε τον καλύτερό μας εαυτό στα παιχνίδια. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να βελτιωθώ όσο περισσότερο γίνεται, πάντα με τη βοήθεια του προπονητή μου. Θα ακούσω αυτά που έχει να μου πει και να γίνω καλύτερος ποδοσφαιριστής.

Τη νέα χρονιά θα παίξουμε σ’ ένα πρωτάθλημα με δύσκολες ομάδες, όπως η Α.Ε.Κ., η Λάρισα και ο Ηρακλής. Πρώτος μας στόχος είναι να κάνουμε μια καλή ομάδα και να επιστρέψουμε άμεσα στην Superleague».