«Ενδιαφέρουσα η επαφή μας»

17

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Υπουργού Μακεδονίας Θράκης,Γιώργου Ορφανού, με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιάκωβο Αγγελίδη. Οι δύο άνδρες στις δηλώσεις τους έκαναν λόγο για μία συνάντηση γνωριμίας, ενώ ο Ορφανός αναφέρθηκε και στο θέμα της ρύθμισης των χρεών.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Αγγελίδης, ο οποίος γενικά για τη συνάντηση είπε: «Χάρηκα πολύ από τη συνάντηση. Ήταν περισσότερο μία γνωριμία για να δούμε τρόπους να συνεργαστούμε. Πολύ ενδιαφέρουσα η επαφή μας και πιστεύω ότι στη συνέχεια θα έχουμε συνεργασία σε πολλά επίπεδα. Ο ΠΑΟΚ προσφέρει κάτι σημαντικό στην κοινωνία και μπορούμε να κάνουμε διάφορα προγράμματα. Κάποια έργα, ίσως να κάνουμε κάποιες εισηγήσεις».

Για το τι ζήτησε, αλλά και το θέμα των χρεών ανέφερε: «Δεν ζητάμε βοήθεια. Εχουμε κάποια πράγματα να κάνουμε εσωτερικά και μετά θα δούμε στην πορεία. Δεν ήρθα να ζητήσω πράγματα. Όσο για τα χρέη περιμένουμε εξελίξεις τις επόμενες ημέρες».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Ορφανός ανέφερε αρχικά: «Ενημερώθηκα για τις πρώτες βασικές σκέψεις που έχει για την πορεία του ΠΑΟΚ. Είναι φανερό ότι υπάρχει ένας σχεδιασμός σε πολλά επίπεδα για τους επόμενους μήνες,. Εμείς μετά το θέμα της Θέρμης ευελπιστούμε ότι και το θέμα των χρεών θα βρει την απάντησή του γιατί οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Κάναμε μια συνάντηση και μιλήσαμε για διάφορα ζητήματα που απασχολούν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, όπως για το θέμα του γηπέδου για παράδειγμα. Μου άρεσε ότι η σκέψη είναι να οργανωθεί ο ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα από υποδομές μέχρι δημόσιες σχέσεις σε εσωτερικό και εξωτερικό, ώστε να αποκτήσει τη δυναμική μιας μεγάλης ομάδας που είναι».

Για το πότε θα υπάρξουν εξελίξεις για τη ρύθμιση χρεών είπε: «Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει. Πάντως είναι στην ημερήσια διάταξη τώρα. Δεν έχει κλείσει το θέμα γιατί δεν αφορά μόνο τον ΠΑΟΚ. Η ρύθμιση θα είναι γενικότερου χαρακτήρα. Αφορά κι άλλες ομάδες κι άλλες εταιρείες. Είναι πιο περίπλοκο από το θέλεις ή δεν θέλεις τα λεφτά του ΠΑΟΚ».

Ήταν απόλυτος για την άποψη ότι η κυβέρνηση δεν «βοηθάει» τον επενδυτή Σαββίδη: «Δεν απεικονίζει την πραγματικότητα» είπε,ενώ για την πρόταση του Γιάννη Μπουτάρη να γίνει το παιχνίδι Σερβία-Αλβανία στην Ελλάδα είπε: «Απαράδεκτη η πρόταση».