Επιστολή από Στεφανίδη

16

Ο Παναγιώτης Στεφανίδης δεν βρίσκεται στην έκτακτη γενική συνέλευση της ΚΜΑ. Απέστειλε ωστόσο επιστολή καταθέτοντας τις θέσεις του, θέτοντας παράλληλα την διοίκησή του στην διάθεση της ΚΜΑ.

Στην επιστολή του ανέφερε τα εξής: «Οι εσωτερικές διαμάχες και οι φήμες για Γ` εθνική δημιούργησαν εμπόδια στις επαφές με υποψήφιους χορηγούς. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ με τους λογαριασμούς της δεν μας επέτρεψε να ενεργοποιήσουμε τις συμφωνίες με παίκτες.

Η δυσπιστία προς τη διοίκηση δημιούργησε προβλήματα στην προσέλκυση χορηγών. Μαζέψαμε 700.00 ευρώ από συγκεκριμένες χορηγίες, τη στιγμή που το χορηγικό πρόγραμμα παραμένει ανοικτό, όπως και οι πωλήσεις διαρκείας. Κουραστήκαμε από τη συνεχή αναζήτηση χρημάτων, όπως και ο κόσμος. Είναι σαφές ότι η διοίκησή μας δεν έχει τη στήριξη του κόσμου και φαίνεται και από τις πωλήσεις διαρκείας. Επομένως, για να πορευθούμε μαζί πρέπει να υπάρχει στήριξη, αλλά αυτό φαντάζει δύσκολο, με τα σημερινά δεδομένα.

Χωρίς τη στήριξη του κόσμου δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Η κατάσταση είναι δύσκολη και δεν δείχνει ότι μπορεί να αλλάξει. Η έλλειψη μικρού ποσού αποτρέπει την ενεργοποίηση συμφωνιών με παίκτες. Θα σεβαστούμε την απόφαση της Γ.Σ., αρκεί να μη δημιουργεί πρόβλημα σε εμάς. Η απουσία μου, απόψε, δεν είναι ένδειξη έλλειψης σεβασμού. Οφείλεται σε προσωπικό μου θέμα και θα σεβαστώ κάθε απόφαση του Σώματος της Γ.Σ.».

ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ (ΣΗΜΕΡΑ) Η ΚΜΑ
Στο μεταξύ το θέμα διάλυσης της ΚΜΑ δεν θα συζητηθεί, ούτε θα τεθεί σε ψηφοφορία. Κι αυτό διότι από τα 652 οικονομικά τακτοποιημένα μέλη, στην ΓΣ βρίσκονται περίπου 150 και βάσει καταστατικού δεν συμπληρώνεται ο απαιτούμενος αριθμός για ψηφοφορία.