«Επιστροφή στη φυσική μας θέση»

20

Ο Ηλίας Σταυρόπουλος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου που καλύπτουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Άρη στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Ο 19χρονος πλάγιος επιθετικός –μεταξύ άλλων- τόνισε:

«Η προετοιμασία μέχρι τώρα κυλάει χωρίς προβλήματα. Ο προπονητής της ομάδας είναι ένας λόγος, ο πιο σημαντικός βασικά, που έμεινα στον Άρη. Κατάλαβα ότι μαζί του θα δουλέψουμε σωστά και πειθαρχημένα και ότι θα κάνουμε το καλύτερο. Από την άλλη, η αλήθεια είναι ότι μείναμε λίγοι ποδοσφαιριστές σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο, στη διάρκεια της οποίας περάσαμε δύσκολες καταστάσεις. Φέτος, όμως, είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, πιο σοβαροί και πιο πειθαρχημένοι και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τον Άρη στη φυσική του θέση. Εκεί που πραγματικά δηλαδή του αξίζει, στη Superleague. Είμαστε πιο ήρεμοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας», επεσήμανε αρχικά η Ηλίας Σταυρόπουλος και πρόσθεσε:

«Για τον υποβιβασμό έχουμε όλοι μερίδιο ευθύνης. Και φυσικά εμείς οι ποδοσφαιριστές. Όμως αυτοί που μείναμε στην ομάδα θα προσπαθήσουμε τη νέα χρονιά για το καλύτερο δυνατό. Όλα τα άσχημα που περάσαμε πέρυσι σαν ομάδα, αλλά κι εγώ προσωπικά, τα βλέπω ως εμπειρία. Δεν έχω κρατήσει κάτι ως κακό μέσα μου. Ήταν ένα σχολείο. Μια εμπειρία. Προσωπικά δεν νιώθω πίεση. Μάλιστα, είμαι πιο ήρεμος από την προηγούμενη σεζόν, παρότι τώρα υπάρχει μεγαλύτερο βάρος».

Και ο 19χρονος πλάγιος επιθετικός, κατέληξε:

«Τη νέα χρονιά θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Είναι αυτό που θέλουμε όλοι και παράλληλα να ανέβει η ομάδα κατηγορία».