«Επόμενος προπονητής ο Καραγκούνης»

46

Την άποψή του για την Εθνική ομάδα κατέθεσε ο Γιάννης Ματζουράκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ρουμανικό Τύπο. Ο πολύπειρος τεχνικός της Καλλονής, μιλώντας στην ιστοσελίδα sportnews.ro δεν δίστασε να κατονομάσει τον Γιώργο Καραγκούνη ως μελλοντικό προπονητή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ιδιαίτερα αν απομακρυνθεί ο Ρανιέρι, ενώ τόνισε ότι είναι λάθος η μη κλήση στον Κατσουράνη. Ακολουθούν αποσπάσματα της συνέντευξης του Ματζουράκη.

Τι συμβαίνει στην Εθνική Ελλάδας;
«Η ομάδα έχει υποστεί πολλές αλλαγές μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Εξαφανίστηκαν οι περισσότεροι παίκτες της παλιάς φρουράς που αποτέλεσαν τον πυρήνα της ομάδας και η τρέχουσα αποστολή στερείται ομοιογένειας. Είναι μεγάλο λάθος η απουσία Κατσουράνη. Είναι ακόμα μεγαλύτερος και θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο την Εθνική, αλλά η θέα του προπονητή δεν έχει μεταφερθεί στην Ινδία, όπου παίζει».

Αν δεν αλλάξει γρήγορα η κατάσταση, ο Ρανιέρι θα αποχωρήσει;
«Είναι δύσκολο να πω για το μέλλον του Ρανιέρι, παρόλα αυτά αν δεν κερδίσει η Ελλάδα το επόμενο ματς, είναι πιθανόν να αποχωρήσει. Η ομοσπονδία έφερε σε θέση τεχνικού διευθυντή τον Καραγκούνη και μπορεί να είναι έτοιμος για να γίνει ο επόμενος ομοσπονδιακός τεχνικός».

Ποιον υποστηρίζατε στο Ελλάδα-Ρουμανία;
«Ήμουν με την Ελλάδα ειλικρινά γιατί είναι χώρα μου, παρόλα αυτά ενδιαφέρομαι και για τη Ρουμανία, όπου έχω γεννηθεί και έχω ζήσει».