Εθνική… μέσω Πανθρακικού

18

Τις πρώτες δηλώσεις του ως ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού έκανε ο Αλφρέντο Μεχία. Ο μέσος από την Ονδούρα, αναφέρθηκε στις πρώτες ημέρες παραμονής του στην ομάδα, ενώ αποκάλυψε και τον μεγάλο στόχο του.

Αρχικά ο Μεχία, είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Κομοτηνής: «Είναι θετικό ότι στην ομάδα υπάρχουν Ισπανόφωνοι παίχτες και έτσι μπορώ να επικοινωνώ καλύτερα με τους συμπαίχτες μου και τους προπονητές. Όλο αυτό βοηθάει ώστε να προσαρμοστώ πιο γρήγορα και να βοηθήσω την ομάδα. Φανταστική συμπεριφορά είχα και από τους Έλληνες που σχεδόν με αγκάλιασαν από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Μέχρι τώρα πάμε καλά, υπάρχει κούραση από τις συνεχείς προπονήσεις αλλά η συγκεκριμένη περίοδος είναι έτσι. Υπάρχουν και τα φιλικά παιχνίδια ώστε να εφαρμόζουμε αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις».

Για τους στόχους της ομάδας, αλλά και του δικούς του ο Μεχία τόνισε: «Καταρχήν θέλω να φτάσω με τον Πανθρακικό όσο το δυνατόν πιο ψηλά και να κάνουμε περήφανους τους εαυτούς μας, τους προπονητές, την Διοίκηση και όλους τους φιλάθλους μας. Αν το καταφέρουμε αυτό θα έχω πετύχει ένα σημαντικό μέρος των στόχων μου. Θέλω η καλή πορεία του Πανθρακικού να με βοηθήσει ώστε να επιστρέψω πάλι στην Εθνική ομάδα και να αυξήσω τον αριθμό των συμμετοχών μου».