«Φαβορί μετά τον αγώνα…»

28

Ο Άγγελος Αναστασιάδης αρνήθηκε τον τίτλο του φαβορί για τον ΠΑΟΚ, μίλησε με καλά λόγια για τον αντίπαλο, ωστόσο τόνισε πως η απόδοση της ομάδας του θα… κρίνει το αυριανό παιχνίδι.

Αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ ανέφερε: «Θα ήταν μεγάλο λάθος αν βλέπαμε ότι ο αντίπαλος είναι τελευταίος. Βλέποντας τα παιχνίδια η βαθμολογία του δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα. Είναι μία καλή και πειθαρχημένη ομάδα, πολύ καλή από τη μέση και μπροστά κι αν δεν είμαστε καλά οργανωμένοι και πειθαρχημένοι θα έχουμε προβλήματα. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι για να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού».

Για τα αν η διακοπή στο πρωτάθλημα επηρεάζει και την διαχείριση του αυριανού αγώνα, είπε: «Η διαχείριση των παιχνιδιών γίνεται ανάμεσα στα δύο παιχνίδια. Σε αυτό που πέρασε κι αυτό που έρχεται και γίνεται πάντα σύμφωνα με την εξέλιξη του τελευταίου. Είχαμε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά, αλλά το αυριανό παιχνίδι είναι τελείως διαφορετικό. Η διαχείριση θα εξαρτηθεί από την εικόνα του αγώνα κι αυτή θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από εμάς. Δεν υποτιμάμε τον αντίπαλο. Είναι καθαρά πως θα αντιμετωπίσεις εσύ τον αντίπαλο».

Για το αν θα παίξει ο Ιτανζ ή ο Γιακουμής είπε: «Δεν γνωρίζω ακόμη. Τελευταία στιγμή θα αποφασίσω, όπως γίνεται κάθε φορά με κάθε ποδοσφαιριστή».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη της Γκινγκάμπ τόνισε: «Όχι. Πάντα αντιμετωπίζω την ομάδα με την αγωνιστική παρουσία της την ομαδική κι αυτό θα κάνουμε αύριο.

Για το να θεωρεί ότι φαβορί για την πρόκριση είναι ο ΠΑΟΚ και η Φιορεντίνα ανέφερε: «Τα φαβορί δεν φαίνονται στα λόγια φαίνονται με τους αγώνες και τα αποτελέσματα κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αύριο εμείς κι ελπίζω ότι το ίδιο θα προσπαθήσουν να κάνουν κι αυτοί. Σίγουρα η Γκινγκάμπ θέλει να ξεκινήσει τα παιχνίδια στο σπίτι της με νίκη. Τα φαβορί δεν είναι πριν το παιχνίδι. Είναι μετά. Κι ελπίζω εμείς να είμαστε το φαβορί κατά τη διάρκεια του αγώνα».

Για τον θάνατο του οπαδού του Εθνικού είπε: «Οπουδήποτε κι αν γίνονται αυτά είναι καταδικαστέα. Δυστυχώς συνέβη σε εμάς. Ελπίζω να είναι το τελευταίο. Βέβαια κάθε φορά κάνουμε ευχολόγια. Σε όλο τον κόσμο συμβαίνουν αυτά και είναι δυσάρεστα. Ένα άθλημα που προσφέρει χαρά και το να ξεφύγεις από τα προβλήματα που έχει αυτή η κοινωνία κι εμείς δημιουργούμε κι εκεί προβλήματα. Δεν θα κάνω ευχή. Θα κάνω πρόταση. Να μην ξαναγίνει. Είναι επιτακτική ανάγκη αυτό. Τα ίδια είχαμε πει και στο φιλικό με τη Νάπολι. Το παιχνίδι είχε γίνει για ένα ίδιο ίδιο περιστατικό. Να σταματήσουμε τα ευχολόγια».