Φιλικό με Πάρμα, έφυγε η αποστολή

16

Πρόταση από την Πάρμα για διεξαγωγή φιλικού αγώνα στις 23 Αυγούστου, δέχθηκε ο Άρη. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Αθήνα και κατά πάσα πιθανότητα τις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί και επίσημα. Η ιταλική ομάδα καλύπτει τα έξοδα της αναμέτρησης κι αν όλα πάνε καλά, αυτό θα είναι το πιο δυνατό τεστ της καλοκαιρινής προετοιμασίας των «κίτρινων» με την επισήμανση ότι δεν αποκλείεται να γίνει ένα ακόμη σπουδαίο φιλικό ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο της συμφωνίας με την εταιρεία ένδυσης της ομάδας.

Στο μεταξύ από το πρωί ξεκίνησε το ταξίδι για το Πράβετς όπου μέχρι τις 14 Αυγούστου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

«Αυτό που θέλουμε είναι να γίνει μία προετοιμασία χωρίς τραυματισμούς. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στη Superleague. Από σήμερα μας περιμένει πολύ σκληρή δουλειά και έιμαστε προετοιμασμένοι γι αυτό», δήλωσε ο Αντώνης Τσιάρας κατά την αναχώρηση της αποστολής, ενώ ο «νέος» Αντώνης Καπνίδης, που επέστρεψε στην ομάδα, πρόσθεσε: «Για μένα είναι μία μεγάλη στιγμή. Ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα και χαίρομαι που είμαι κομμάτι αυτής. Στόχος μας είναι να βγάλουμε ένα καλό πρόσωπο και να επιστρέψουμε τον Άρη εκεί που ανήκει. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε την ευκαιρία αυτή».