Θεοδωρίδης: Αστείο μεν πραγματικότητα δε

13

Για τελευταία φορά βρέθηκε με τους παίκτες του Αιγινιακού, για να τους αποχαιρετήσει ο πρώην πλέον τεχνικός της ομάδας της Κατερίνης Αλέκος Θεοδωρίδης.

Να θυμίσουμε εδώ ότι ο  Έλληνας τεχνικός μετά την ήττα από τον Ηρακλή με 1-2 αποτελεί παρελθόν μετά από θητεία 2 μηνών και 5 ημερών από τους «κυανόλευκους», μετά την απόφαση του Δ.Σ. του συλλόγου.

Σε αποχαιρετιστήρια δήλωση του ο Θεοδωρίδης αφού ευχαρίστησε τους πάντες παίκτες και τεχνικό τιμ έως και τους υπεύθυνους του γηπέδου, ευχήθηκε καλή συνέχεια στην ομάδα και την διοίκηση, αναφέρθηκε στο φαινόμενο συχνής αλλαγής προπονητών, το οποίο χαρακτήρισε μεν αστείο, ωστόσο τόνισε πως αποτελεί πραγματικότητα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Χαρακτηριστικά είπε ο πρώην τεχνικός του Αγινιακού:Ένας από τους πολλούς λόγους που το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε χαμηλό επίπεδο, έχει να κάνει με τις συνεχείς αλλαγές προπονητών που φεύγουν μετά από δύο ή τρία άτυχα αποτελέσματα. Οι ίδιοι μετά από είκοσι ημέρες πάνε ως σωτήρες σε άλλες ομάδες, που με τη σειρά τους έχουν διώξει τον δικό τους προπονητή! Αυτό το πράγμα είναι αστείο αλλά δυστυχώς αποτελεί πραγματικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο».