Φοβάται… στησίματα

11

Αρκετοί «περίεργοι» έχουν μαζευτεί εσχάτως στη δεύτερη κατηγορία και ήδη οι φήμες πάνε και έρχονται… Έτσι, δεν άργησαν να μπουν ψύλλοι στ’ αφτιά του Σπύρου Καλογιάννη, ο οποίος είναι αυτή τη στιγμή ο εμπειρότερος παράγοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Β’ Εθνικής, λοιπόν, στο Δ.Σ. της Παρασκευής (7/11) έθεσε τους παράγοντες των ομάδων προ των ευθυνών τους και άφησε να εννοηθεί ότι φοβάται έντονα την πιθανότητα ύπαρξης στημένων αγώνων στο πρωτάθλημα ή έστω προσπάθειας χειραγώγησης κάποιων παιχνιδιών της κατηγορίας!

«Κύριοι σας επισημαίνω ότι φτάνουν στα αφτιά μου διάφορα άσχημα πράγματα και ανησυχώ πάρα πολύ… Σας μιλώ πολύ σοβαρά και θέλω την προσοχή σας», επανέλαβε τρεις φορές κατά τη διάρκεια του συμβουλίου ο Καλογιάννης, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, στην ομιλία του επί του συγκεκριμένου ζητήματος: «Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να γκρεμιστεί ό,τι χτίσαμε. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια τα προηγούμενα χρόνια για να διατηρήσουμε ένα επίπεδο. Η διοργανώτρια έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να αυξήσει τον ανταγωνισμό και το ενδιαφέρον, ώστε να μην υπάρχουν αδιάφορες ομάδες. Είδατε… Για αυτό φέτος βάλαμε και πλέι άουτ. Λοιπόν, δείξτε μεγάλη προσοχή στα θέματα της διαφάνειας και αξιοπιστίας του πρωταθλήματος. Να κρατήσουμε ένα καλό επίπεδο».

Ο Καλογιάννης, ωστόσο, έκρουσε και το καμπανάκι του κινδύνου:

«Να προσέχετε τι γίνεται, ειδικά αυτή την περίοδο της οικονομικής ανέχειας στις ομάδες σας. Θα πάτε κατηγορούμενοι χωρίς να το πάρετε χαμπάρι. Θα σας κλείσουν μέσα! Να κοιτάτε παίκτες, προπονητές, τους πάντες, αν εσείς βέβαια, είστε εντάξει… Έχουν φτάσει στα αφτιά μου πολλά, που δεν θέλω να πιστέψω και ελπίζω να είναι μόνο φήμες… Τις επόμενες ημέρες θα καλέσω τους αρχηγούς των ομάδων και τους προπονητές για να τους ενημερώσω και αυτούς… Πρέπει να προστατέψουμε το προϊόν μας και μην ξεχνάτε ότι έχουμε και σχετικές ρήτρες από τον ΟΠΑΠ».

 

Πηγή: a-sports.gr