“Φταίω εγώ…”

11

Ο Άγγελος Αναστασιάδης στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ζίμπρου ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα, ενώ τόνισε πως έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του για τη συνέχεια.

Για τα αίτια της ήττας: «Κατ’αρχήν φταίω εγώ. Όταν μια ομάδα δεν κερδίζει φταίει ο προπονητής και αυτό δεν αλλάζει. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι, αλλά δεν είχαμε τις σωστές επιλογές να τελειώσουμε τις φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μας βοήθησαν οι αλλαγές».

Για την αστοχία στην τελική πάσα ανέφερε: «Είναι θέμα λεπτομέρειας και καθαρού μυαλού, δε νομίζω πως είναι θέμα ποιότητας. Νομίζω πως κρίθηκε στο γκολ. Έχουμε τρία παιχνίδια πολύ σημαντικά και πρέπει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να κοιτάξουμε το παιχνίδι της Κυριακής γιατί εγώ είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα. Προσπάθησαν τα παιδιά πάρα πολύ. Έχουμε ένα παιχνίδι, την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με λίγο χρόνο ξεκούρασης και πρέπει να δούμε τώρα αυτό το παιχνίδι και μετά τον επαναληπτικό».

Όσον αφορά τις πιθανότητες πρόκρισης τόνισε: «Το πλεονέκτημα το έχει η Ζίμπρου, αλλά υπάρχει δεύτερο παιχνίδι και εάν είμαστε αυτοί που πρέπει δεν πιστεύω να έχουμε πρόβλημα».

Εν συνεχεία, τόνισε: «Με ρωτάτε πράγματα που ήρθαν ανάποδα. Αν γίνονταν αυτά δεν θα ερχόταν το γκολ. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας, ο αντίπαλος είχε 10 παιχνίδια στα πόδια του. Δεν είναι δικαιολογία, είναι πραγματικότητα. Αναμενόμενο ήταν στο τέλος να γίνει λάθος και να γίνουν όλα αυτά».

Κλείνοντας, είπε: «Θα φανεί στο δρόμο, πολύ γρήγορα θα φανεί. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Θα πιεστούν λίγο, αλλά θα τα καταφέρουν. Θα μας βρίσουν λίγο, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Αυτά τα 3 παιχνίδια που έρχονται είναι πολύ σημαντικά για την πορεία του ΠΑΟΚ».