Γ’ Εθνική αποφάσισε η Δόξα

23

Την τελευταία… πάσα έκανε στον Θανάση Σάμιο η προσωρινή διοίκηση ΠΑΕ Δόξα Δράμας, μήπως και αλλάξει κάτι την ύστατη στιγμή, ενημερώνοντάς τον με επιστολή ότι εξουσιοδότησε τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής να δηλώσει συμμετοχή στη Γ’ Εθνική.

Η επιστολή προς τον μεγαλομέτοχο αναφέρει:

«Σήμερα 11 Αυγούστου 2014 ημέρα Δευτέρα, συνεδρίασε το ΔΣ της προσωρινής διοίκησης της ΠΑΕ ΓΣ Δόξα Δράμας και αποφάσισε όπως εξουσιοδοτήσει. το ΓΣ Δόξα Δράμας, όπως αυτό εκπροσωπείται νόμιμα, προκειμένου να προβεί στη δήλωση συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ ΓΣ Δόξα Δράμας αντιλαμβανόμενη ότι δεν δύναται να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και επειδή παραμείνατε ανενεργός όλη την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο σας δηλώνουμε την πρόθεσή μας και εγγράφως παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε άμεσα (έως 20:00 σήμερα), δεδομένης της προθεσμίας που εκπνέει, αλλά και των διαφόρων σεναρίων που διαδίδονται περί μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών σας σε τρίτο πρόσωπο, η οποία εάν υφίσταται παρακαλούμε όπως μας κοινοποιήσετε σχετικό αποδεικτικό έγγραφο μεταβίβασης μετοχών, νομίμως υπογεγραμμένο και θεωρημένο.

Για την προσωρινή διοίκηση

ΠΑΕ ΓΣ Δόξα Δράμας

Ο πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος

Δαϊλάκης Σταύρος».

doxa dramas