Γενική συνέλευση και στο βάθος… διάλυση

27

Ολοκληρώθηκε το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της ΚΜΑ το οποίο όπως αναμενόταν αποφάσισε να συγκαλέσει έκτακτη γενική συνέλευση, η οποία θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη. Μέσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι και η διάλυσή της, γεγονός που δείχνει… Γ’ Εθνική για τον Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σήμερα 19/08/2014 συνεδρίασε το ΔΣ της ΚΜΑ και αποφάσισε ομόφωνα να συγκαλέσει έκτακτη ΓΣ με θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.Το μέλλον της ΠΑΕ ΑΡΗΣ,
2. Διάλυση της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ,
3. Διάφορα θέματα.

Η έκτακτη ΓΣ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20/08/14 και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΚΜΑ, σε περίπτωση μη απαρτίας η επαναληπτική θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21/08/2014 στις 20:30 στη θύρα 7 του γηπέδου Κλεάνθης Βικελίδης.

Βάσει του καταστατικού του Σωματείου (άρθρο 34 παράγραφος 2) για να συζητηθεί το θέμα διάλυσης της ΚΜΑ χρειάζεται η παρουσία του 50% συν ένα των οικονομικά τακτοποιημένων μελών συνεπώς η παρουσία όλων είναι επιβεβλημένη.

Δικαίωμα εισόδου θα έχουν όλα τα μέλη της ΚΜΑ (οικονομικά τακτοποιημένα και μη). Δικαίωμα ψήφου σε περίπτωση ψηφοφορίας έχουν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη. Για την είσοδο είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος».