«Γι’ αυτό είπα όχι στον Άρη»

28

Ο Σιρίλ Καλί θα συνεχίσει την καριέρα του στην Βέροια κι όχι στον Άρη και ο ίδιος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε σε αυτή την εξέλιξη.

Αρχικά μίλησε για την απόφασή του να πάει στην Βέροια, αντί στον Άρη: «Σέβομαι τον Καλαϊτζίδη ως άνθρωπο και ως προπονητή. Τον σέβομαι πολύ κι έχω δουλέψει μαζί του. Επειδή πέρσι δεν έπαιξα πολύ λόγω τραυματισμού ήθελα να πάω σε ένα περιβάλλον, που γνωρίζω, για να μπορέσω να επιστρέψω. Και γι’ αυτό επέλεξα την Βέροια».

Για το τι έγινε τελικά και θα συνεχίσει στην Βέροια είπε: «Μιλούσαμε εγώ με τον Καλαϊτζίδη. Ο μάνατζερ μου ήταν μόνο για να ελέγξει τα συμβόλαια. Δεν είμαι μόνος μου. Έχω την οικογένειά μου. Είμαι 30 ετών κι αν είναι να παίξω στην πρώτη κατηγορία έπρεπε να το κάνω τώρα».

Για το πότε τον πλησίασε η Βέροια τόνισε: «Δεν είχα προσφορά μέχρι σήμερα το πρωί. Χθες βράδυ με ενημέρωσαν για το ενδιαφέρον. Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ και το πρωί το πήρα απόφαση και πήγα στην Βέροια».
Για το τι θέλει να πει στον Καλαϊτζίδη, απάντησε: «Το θέμα είναι τι με συμβούλεψε. Μου είπε ‘’είμαι σαν πατέρας σου. Κλείσε τα μάτια σου, σκέψου με την καρδιά σου και κάνε την καλύτερη επιλογή για σένα και την οικογένειά σου’’».

Καταλήγοντας είπε: «Δεν με ξέρουν οι φίλοι του Άρη. Ούτε έχω ιδιαίτερη σχέση μαζί τους. Ήμουν κοντά όχι μόνο για τον Καλαϊτζίδη. Σε ένα από τα πρώτα παιχνίδια μου στην Ελλάδα με τον Πανσερραϊκό, έπαιξα στο γήπεδο και αντίκρισα απίστευτες καταστάσεις. Εντυπωσιάστηκα από αυτά που είδα. Αν ο Θεός μου δώσει μια μέρα την ευκαιρία να παίξω στον Άρη, θα είναι ευτυχία για μένα».

* Η συνέντευξη δόθηκε στον Arena 89.4 FM.