«Χρειάζομαι χρόνο…»

16

Ο Μάουρο Πόι ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη του Άρη κόντρα στον Εθνικό Ν. Αγιονερίου. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός πέτυχε ένα γκολ και συμμετείχε στα άλλα δύο, δείχνοντας πως είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά στην κατηγορία.

«Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά. Μετά το γκολ που δεχτήκαμε η κατάσταση δυσκόλεψε λίγο, αλλά καταφέραμε στο τέλος να πάρουμε τη νίκη. Ειδικά μετά το 1-1 τα πράγματα έγιναν δύσκολα, καθώς οι αντίπαλοι κλείστηκαν πίσω και δεν βρίσκαμε χώρους, ωστόσο, βάλαμε το δεύτερο γκολ και τελειώσαμε το ματς με τον καλύτερο τρόπο», δήλωσε αρχικά ο Αργεντινός.

Για την δική του εμφάνιση τόνισε: «Έχω μόλις δύο εβδομάδες προπονήσεων και δεν ήταν εύκολα για μένα. Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι με την φανέλα του Άρη και θέλω να πάρω περισσότερα παιχνίδια στα πόδια μου για να βρω ρυθμό. Είχα να αγωνιστώ ένα χρόνο σε επίσημο παιχνίδι και δεν είναι εύκολο να μένεις για τόσο καιρό έξω. Ήμουν και λίγο τυχερός στην φάση του γκολ, ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι που κερδίσαμε».

Καταλήγοντας ανέφερε: «Πρέπει να έχουμε την βοήθεια του κόσμου. Έχουμε μια ομάδα με νεαρά παιδιά που χρειάζονται την βοήθεια και τη στήριξη του κόσμου».

* Η συνέντευξη δόθηκε στο Αθλητικό Metropolis