Η αποστολή για το Πράβετς

15

Με 20 ποδοσφαιριστές αναχωρεί αύριο το πρωί η αποστολή του Άρη για το Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ιδιαίτερες εκπλήξεις στην 20άδα δεν υπάρχουν, αφού βρίσκονται σε αυτή όλοι οι καινούριοι παίκτες, ο Μπαϊμάκης, που δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο ακόμη, αλλά υπάρχει θετική εισήγηση από τον Καλαϊτζίδη, ενώ ο 21ος μαζί με την ομάδα θα ταξιδέψει και ο υπό δοκιμή Λιόλιος.

Ο Νίκος Κουσίδης έμεινε τελικά εκτός αποστολής. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στην πρόσθια επιφάνεια του γονάτου και το οποίο του δημιουργεί ενοχλήσεις, το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Αναλυτικά την αποστολή του Άρη που αναχωρεί το πρωί για το Πράβετς, όπου θα διαμείνει μέχρι τις 14 Αυγούστου αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Καλογεράκης, Μπαϊμάκης, Γκελής, Γιαννίτσης, Νικολόπουλος, Μαζουλουξής, Ψυχογιός, Λιόνης, Σανιά, Λεμονής, Τσιάρας, Γκόλιας, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Καπνίδης, Ρένια, Βασιλόπουλος, Ντούγκας, Χουζούρης, Φουρτζίου (οι τέσσερις τελευταίοι προέρχονται από τα τμήματα υποδομής).