Η Άρσεναλ τα… σκάει για πρώην παίκτη του Άρη

32

Από το εξάμηνο που αγωνίστηκε στον Άρη (ήρθε δανεικός από την Πάρμα τον Ιανουάριο του 2011) είχε φανεί πως θα κάνει καριέρα. Ο Ντανίλο Περέιρα, σαν πιτσιρικάς τότε, έδειχνε ότι έχει προοπτική.

Και φάνηκε φέτος το καλοκαίρι όταν τον αγόρασε η Πόρτο από την Μαρίτιμο, βάζοντας μάλιστα στο συμβόλαιό του ρήτρα ύψους 40 εκατ. ευρώ. Και πλέον δεν αποκλείεται σύντομα να γίνει και… Κανονιέρης!

Σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα, άνθρωπος της Άρσεναλ τον έχει παρακολουθήσει και έχει εισηγηθεί σχετικά. Για την άκριβεια σκάουτερ της αγγλικής ομάδας παρακολούθησε παιχνίδια της Πόρτο έχοντας το βλέμμα του στραμμένο στο νεαρό Ρούμπεν Νέβες, όμως ο Ντανίλο Περέιρα ήταν εκείνος που του κέντρισε το ενδιαφέρον.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η πορτογαλική ιστοσελίδα: «Ο Ντανίλο τράβηξε την προσοχή του Βρετανού και μία πρόταση μπορεί να γίνει σύντομα». Κι αν κρίνουμε από το ότι η ρήτρα του 24χρονου Πορτογάλου είναι 40 εκατ. ευρώ, γίνεται εύκολα κατανοητό, πως για να τον πάρει η Άρσεναλ θα πρέπει να πληρώσει πολλά…