Η δημόσια συγνώμη του Λίλα

55

Ο Αντι Λίλα κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις σήμερα ενώπιον της διοίκησης του ΠΑΣ Γιάννινα, επειδή συμμετείχε στα επεισόδια ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές στον αγώνα Σερβία-Αλβανία.

Ο Αλβανός ποδοσφαιριστής, μετά την συνάντηση που είχε με την διοίκηση, προχώρησε σε γραπτή δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Αναλυτικά στη δήλωση του ο Λίλα αναφέρει:

«Θέλω να διευκρινίσω δημόσια, τόσο στην διοίκηση και στους οπαδούς της ομάδας μου, όσο και στους Έλληνες φιλάθλους γενικότερα, ότι ποτέ δεν θέλησα να κάνω οτιδήποτε που μπορεί να τους προσβάλει, εφόσον πάντα τους σέβομαι και τους τιμώ.

Εγώ είμαι ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Εθνικής Αλβανίας και τον ΠΑΣ Γιάννινα, και αισθάνομαι υπερήφανος και πολύ τυχερός γι αυτό.

Δεν ασχολούμαι με την πολιτική αλλά αποκλειστικά και μόνο με το ποδόσφαιρο που ιδρώνοντας βγάζω καθημερινά το ψωμί μου για να συντηρήσω την οικογένειά μου. Το μόνο που επιθυμώ όταν αγωνίζομαι είναι η νίκη της ομάδας μου και στόχοι μου είναι οι στόχοι της ομάδας.

Στον αγώνα με την Σερβία, πέραν της προσπάθειάς μου να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να απεμπλακούν από μια στιγμή έντασης για όλους μας, δεν είχα κανένα άλλο σκοπό.

Αυτό που θέλω, είναι να αγωνισθώ με την Εθνική Αλβανίας στα τελικά του EURO στην Γαλλία και με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Ευρώπη».