Η επετειακή φανέλα του Ηρακλή

95

Η επετειακή φανέλα του Ηρακλή για τα 100 χρόνια ζωής του συλλόγου βρίσκεται στο άτυπο μουσείο του ξενοδοχείου «ΜONTANA» στο οποίο έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας.

Οι άνθρωποι του ξενοδοχείου στο Καρπενήσι έχουν δημιουργήσει το δικό τους “μουσείο” με αντικείμενα από όλες τις ομάδες που έχουν φιλοξενηθεί κατά καιρούς σε περιόδους προετοιμασίας. Υπάρχουν λάβαρα, φανέλες και πολλά αντικείμενα από όσους συλλόγους, ελληνικούς και ξένους, έχουν διαμείνει στη συγκεκριμένη ξενοδοχειακή μονάδα.

Σε ξεχωριστή θέση υπάρχει, πλέον, και η φανέλα του Ηρακλή, που είχε βγει για το εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.

Παράλληλα, στη Θεσσαλονίκη ο Σπύρος Παπαθανασάκης έχει προγραμματίσει ένα νέο ραντεβού με τους ανθρώπους του Καυτανζογλείου Σταδίου προκειμένου να βρεθεί οριστική λύση στο θέμα του γηπέδου. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί τελικά λύση με το Καυτανζόγλειο, τότε εξετάζονται σοβαρά οι εναλλακτικές περιπτώσεις του γηπέδου της Ευκαρπίας και το γήπεδο της Καλαμαριάς ως η κοινή έδρα με τον Απόλλωνα 1926.

Φωτογραφία: bluearena.gr