Η Λίγκα, ο Αγγελίδης και ο Κολοκοτρώνης

33

Για όλα όσα έγιναν στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας μίλησε ο εκπρόσωπος της SKODA Ξάνθης και πιο… παλιός στην Superleague, ο Βασίλης Κοντοβαζαινίτης. Ο γνωστός νομικός σε συνέντευξή του στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5 αναφέρθηκε:

Στο θέμα του ΟΦΗ και του Πανιωνίου: «Να εξεταστεί αν έγιναν νομότυπα. Εμείς και ο Παναθηναϊκός αντιδράσαμε έντονα. Το θέμα τους θα συζητηθεί σε δέκα ημέρες. Μιλάμε για προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια. Κανονικά είναι παράβαση του άρθρου 35 που προβλέπει αποβολή από το πρωτάθλημα».

Στον καταρτισμό του προγράμματος: «Εμείς θέλαμε να προχωράει το πρωτάθλημα κανονικά, γιατί μπορεί να τελείωνε ο πρώτος γύρος και να είχαμε εκρεμότητες. Υπάρχουν παράγοντες που επηρεάζουν. Υπάρχει η κακοκαιρία, μπορεί και εκλογές. Πολλά απρόβλεπτα».

Στο θέμα των εκπροσώπων στην ΕΠΟ: «Δεν ψηφίσαμε τον Αγγελίδη, ούτε τον Κωστούλα. Εμείς σαν SKODA Ξάνθη έχουμε μια αρχή. Να ενημερωνόμαστε πριν αρχίσει το συμβούλιο. Δεν το γνωρίσαμε για αυτό δεν τους ψηφίσαμε. Τον Βρύζα τον ψηφίζαμε πάντα».

Στις πλαστές ενημερότητες: «Υπάρχουν προσφυγές και ειδήσεις για πλαστές ενημερότητες και είπαμε να κάνουμε ένα έγγραφο στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα να εξετάσει το θέμα,να ξεκαθαρίσει και να δωθεί ένα τέλος., Δεν μπροούν να κατηγορούνται ομάδες που είναι συνεπείς κι άλλοι να κάθοντα έξω από αυτό και να μην αχολούνται μαζί τους. Ο εισαγγελέας είναι υποχρεωμένος αυτεπάγγελτα να ασχοληθεί. Μέχρι εδώ και μη παρέκει».

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Πριν πεθάνει ο Κολοκοτρώνης, τον ρώτησε κάποιος ‘καπετάνιε πως το βλέπεις του μέλλος την χώρας’. Κι αυτός απάντησε: ‘Ούτε χειρότερα θα πάει, ούτε καλύτερα’».