«Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία»

Ο Δημήτρης Μπουγιουκλής (μαζί με τον Δημήτρη Σίτσα) συνδύασε με νίκη την επιστροφή του στον πάγκο του Άρη. Στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε σε τεχνικά ζητήματα του αγώνα με την Καστορία, τόνισε πως πρέπει να επέλθει ηρεμία στην ομάδα, ενώ για το δικό του μέλλον τόνισε πως θα έχει μια κουβέντα με τον Γιώργο Γαλανό.

«Ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν είχαμε την τελική ενέργεια. Στο δεύτερο ήρθε το γκολ και απλουστεύτηκαν τα πράγματα» είπε αρχικά ο Μπουγιουκλής και συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Γενικά, η ομάδα χρειάζεται ηρεμία και από εδώ και πέρα που θα έρθει και ο καινούριος προπονητής θα βρει το δρόμος της».

Για πιο «προπονητικά» ζητήματα, αλλά και για η συνέχεια, ο Μπουγιουκλής τόνισε: «Σήμερα είχαμε μικρές αποστάσεις, δημιουργήθηκαν πολλές ευκαιρίες και αυτό θέλουμε. Διαπίστωσα μια πίεση στους παίκτες και προσπάθησα να τους αποφορτίσω. Μπορεί άνετα να βγει πρωταθλήτρια η ομάδα. Ειδικά με τους τρεις παίκτες που θα μπουν τον Ιανουάριο θα αλλάξουν πολύ τα πράγματα».

Για το αν θα συνεχίσει στην ομάδα ανέφερε: «Νιώθω λίγο αμήχανα γιατί αυτός ο τεράστιος σύλλογος δεν αξίζει να παίζει εδώ. Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε η ομάδα να φτάσει ξανά εκεί που ήταν. Συζητάμε με τον κ. Γαλανό και θα δούμε μέσα στις επόμενες μέρες τι θα γίνει».