«Ήταν ένα παιδικό λάθος, συγνώμη»

Την μεταμέλειά του για όσα έγραψε πριν από μερικά χρόνια στο facebook, αλλά και την επιθυμία του να αγωνιστεί με τον Άρη εξέφρασε για μία ακόμη φορά ο Άγγελος Βιλανάκης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που έχει δελτίο με τους «κίτρινους», αλλά απομακρύνθηκε τελικά από την ομάδα ζήτησε συγνώμη, τονίζοντας πως έκανε ένα παιδικό λάθος.

«Έχω κανονικά δελτίο στην ομάδα. Ανήκω στον Άρη. Ήταν ένα παιδικό λάθος. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο» είπε αρχικά μιλώντας στον Arena FM 89.4 και συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Θέλω να παίξω στον Άρη. Και ποιος δεν θα ήθελε να παίξει στον Άρη. Είναι μεγάλη ομάδα και παρά τα προβλήματα, θα πάει εκεί που αξίζει. Δεν ήταν κάτι εσκεμμένο. Φυσικά και το έχω μετανιώσει. Με στιγμάτισε και τώρα το πληρώνω. Αποχώρησα από την ομάδα. Προπονήσεις κάνω μόνος μου, ώσπου να βρω ομάδα τον Δεκέμβριο».

Ο Βιλανάκης τόνισε επίσης: «Φυσικά και θέλω να παίξω στον Άρη, αυτό δεν αλλάζει. Το θέμα είναι ότι φαίνεται πως δεν γίνεται».

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη: «Μου μίλησε ο κ.Καλαϊτζίδης, ήταν εξαιρετικός μαζί μου. Με βοήθησε πολύ, με συμβούλευσε τι να κάνω.Μου συμπεριφέρθηκε άψογα. Με βοήθησε να δω το θέμα όσο πιο θετικά γίνεται».