«Και η ισοπαλία θα είναι ήττα»

20

Αυτονόητο στόχο χαρακτήρισε την επιστροφή του Άρη στη Σούπερ Λιγκ ο Μίλτος Λιόνης, που αναφερόμενος στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ τόνισε ότι «για τον Άρη ακόμα και η ισοπαλία θα είναι σαν ήττα».

Το φετινό μεταγραφικό απόκτημα του Άρη από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου στο Πράβετς τόσο για τη νέα του ομάδα όσο και για τους πρώην προπονητές του.

Αναλυτικότερα είπε:

Για την πορεία της προετοιμασίας: «Υπάρχει αισιοδοξία μεταξύ των παικτών, δεν σκεφτόμαστε τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη, είμαστε εδώ για την προετοιμασία, και κάθε μέρα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ακούγοντας πολύ προσεκτικά τις οδηγίες του προπονητή μας».

Για το στόχο της ομάδας: «Σίγουρα και μόνο από το όνομα του Άρη είναι αυτονόητο ότι η ομάδα πρέπει να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ. Εμείς θα τα δώσουμε όλα και θα κάνουμε στο τέλος το ταμείο».

Για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη: «Μιλάμε για έναν πολύ αποφασιστικό άνθρωπο, που θέλει όλα να γίνονται στην εντέλεια και θεωρώ ότι έτσι πρέπει να κάνει ο κάθε προπονητής. Το πρόγραμμα έχει τρέξιμο τώρα, όμως ήδη από τώρα θέλει να έχουμε προσήλωση στο στόχο μας, πράγμα που είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Για τη Φούτμπολ Λιγκ: «Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, στο οποίο οι ισορροπίες αλλάζουν εύκολα. Δεν πρέπει να χάνεις βαθμούς. Για εμάς που παίζουμε για τον Άρη και η ισοπαλία είναι ήττα. Πρέπει να πηγαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη».

Για το αν χρειάζονται έμπειροι παίκτες: «Έχουμε παίκτες που είναι γνώστες της κατηγορίας, αλλά σίγουρα χρειαζόμαστε και έμπειρες προσθήκες. Θεωρώ ότι θα έρθουν καλοί παίκτες».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Τη στήριξη τη χρειαζόμαστε αλλά είναι στο χέρι μας και να την κερδίσουμε. Είναι αυτονόητο ότι με την παρουσία του κόσμου θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τις τελευταίες εξελίξεις: «Το μυαλό μας είναι εδώ, στην προπόνηση και τη φυσική κατάσταση. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Εμείς ήρθαμε εδώ για να κάνουμε προετοιμασία».

Για τη σχέση του με τον προηγούμενο προπονητή του στον Απόλλωνα: «Με τον κ. Αλεξίου κέρδισα κι έχασα. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί του, έκανα τις συμμετοχές μου, είχα τον τραυματισμό, κι ελπίζω στον Άρη να πάνε όλα καλά».

Για τη σχέση του με τον Ανδρέα Παντζιαρά: «Ο κ. Παντζιαράς με βοήθησε να αποκτήσω ποδοσφαιρικό θράσος και τον ευχαριστώ γι αυτό. Ελπίζω να επαληθεύσω στο γήπεδο τα λόγια του».