Καταγγέλλει τη Λάρισα ο Βόλος

19

Σε καταγγελία στην ΕΠΟ προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, κάνοντας λόγο για παρατυπίες των «βυσσινί» στη σύσταση νέας ΠΑΕ, από τη στιγμή που δεν έχει εκκαθαριστεί η παλιά.

Το θέμα είναι στην επικαιρότητα και λόγω Αρη, ενώ οι απόψεις που ακούγονται από τους νομικούς διαφέρουν. Πρόσφατα ο Βαγγέλης Χατζηιωάννου τόνισε ότι με νέα απόφαση του αρμόδιο υπουργείου μπορεί να συσταθεί νέα ΠΑΕ, έστω και αν δεν έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της παλιάς.

Οι νομικοί του Ολυμπιακού Βόλου προφανώς διαφωνούν . «Το νομικό μας τμήμα αφιέρωσε πάρα πολλές ώρες ώστε να αποκαλύψει μία παρατυπία που πάει να κάνει η ΑΕΛ. Δεν σας προκαλεί εντύπωση πως το όνομα της νέας ΑΕΛ είναι ΠΑΕ Λάρισα; Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει κάτι με τη Λάρισα αλλά δεν θα ανεχθεί μία ομάδα παρανομώντας να συμμετάσχει σ’ ένα πρωτάθλημα.

Θα μπορούσαν να ξεκινήσουν τη διαδικασία εκκαθάρισης από πέρυσι όπως έκανε η ΑΕΚ και τώρα να είναι καθ’ όλα νόμιμοι. Ο Ολυμπιακός Βόλου την παρανομία θα την καταγγέλλει. Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 έπρεπε πρώτα να διαγραφεί από το ΓΕ.Μ.Η. και μετά να ιδρυθεί η νέα ΠΑΕ. Η ΑΕΛ το κάνει παράλληλα», δήλωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Βαρούτσικος για την προσεχή αντίπαλο της ομάδας του στο κύπελλο.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι μόνο με πολιτική παρέμβαση μπορεί να παίξει η Λάρισα στο κύπελλο, ξεχνώντας προφανώς ότι και η δική του ομάδα με πολιτική παρέμβαση επανήλθε στη Φούτμπολ Λιγκ.