Κάτι σκέφτεται ο Τούντορ…

Τρεις μέρες απομένουν για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στο Ζάγκρεμπ, ο Τούντορ έστειλε σήμερα Λούκας και Περέιρα να προπονηθούν μόνοι τους ως τιμωρίας για το πειθαρχικό τους παράπτωμα κι άρχισε να δουλεύει τα εναλλακτικά σενάρια, στην περίπτωση που οι δύο παίκτες δεν αγωνιστούν στην Κροατία.

4-2-3-1 ή 3-5-2; Αυτή η ερώτηση δεν έχει απάντηση ακόμη, καθώς μπορεί ο Τούντορ να λέει ότι τα συστήματα είναι μόνο αριθμοί, αλλά και σήμερα που έκανε δοκιμές, άλλους παίκτες είχε σε κάθε σύστημα.

Δοκιμάζοντας το 4-2-3-1, ο Τούντορ χρησιμοποίησε Όλσεν – Κίτσιου, Κόστα, Βίτορ, Τζαβέλλα – Μαντούρο, Κάτσε – Μυστακίδη, Πέλκα, Μακ – Σαλπιγγίδη.

Δοκιμάζοντας το 3-5-2, στην καλή ενδεκάδα είχε Όλσεν – Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλα – Κίτσιου, Νομπόα, Τζιόλης, Μακ, Ρατς – Πέλκα, Σαλπιγγίδη.

Απόντος του Περέιρα, ο Τούντορ πάει με Σαλπιγγίδη σεντερ φορ (δεν έχει κι άλλον…), ενώ αν δεν παίξει ο Λούκας, φαίνεται πως ο Πέλκας θα πάρει τη θέση…

Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν, από το αν ο Τούντορ αφήσει κι άλλες μέρες εκτός προπόνησης τους Λούκας και Περέιρα, για να στείλει κι ένα μήνυμα στους υπόλοιπους παίκτες…