Κι άλλος «κράζει» τον Λεβαδειακό

21

Πριν από μερικές εβδομάδες ήταν ο Ολιβιέ Καπό, που προχώρησε σε διάφορες καταγγελίες εναντίον του Λεβαδειακού. Τώρα είναι η σειρά ενός άλλου πρώην παίκτη των Βοιωτών, του Μακούμπα Κάντζι, που αγωνίζεται πλέον στην Φινλανδία με τη φανέλα της Ελσίνκι.

Η συγκεκριμένη ομάδα χθες υποδέχθηκε την Τορίνο για το Europa League και η ιστοσελίδα «forzaitalianfootball» πήρε συνέντευξη από τον πρώην παίκτη του Λεβαδειακού, αλλά και της Καλλονής.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός αρχικά μίλησε για την ομάδα της Μυτιλήνης: «Έπαιζα στη δεύτερη κατηγορία και ο ιδιοκτήτης ήθελε να την ανεβάσει. Ήθελε να πάρει κορυφαίους παίκτες. Στην αρχή είπα όχι, γιατί δεν ήθελα να παίξω σε δεύτερη κατηγορία. Μίλησα όμως με την οικογένειά μου και αποφασίσω να πάω στην Ελλάδα. Γνώρισα τους ιδιοκτήτες, τους παίκτες, ενώ και το νησί ήταν ωραίο. Έπρεπε να τερματίσουμε μέσα στην τριάδα και τα καταφέραμε. Ήταν από τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου. Έβλεπα πόσο χαρούμενος ήταν ο κόσμος, που ερχόταν και μου έλεγε «ευχαριστώ»».

Στη συνέχεια μίλησε για τον Λεβαδειακό: «Πληρώθηκα τον πρώτο μήνα. Για τους επόμενους 2,5 μήνες όχι. Έπαιζα, αλλά δεν ήμουν χαρούμενος. Αποφάσισα να φύγω. Με έπαιρναν τηλέφωνο και με ρωτούσαν αν θα επιστρέψω, αλλά τους είπα ότι δεν είχα τέτοιο σκοπό. Μου είπαν ότι έχω συμβόλαιο που πρέπει να εκπληρώσω και τους απάντησα ότι έχουν και εκείνοι υποχρέωση να με πληρώσουν».