Κλάους: «Veni, vidi, vici»

20

«Ήρθαμε για να πάρουμε τη νίκη». Η φράση αυτή ακούστηκε 5-6 φορές από το στόμα του Στέφανου Αθανασιάδη κατά η διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. Ο διεθνής επιθετικός, ήταν ξεκάθαρος από την αρχή, μέχρι το τέλος των δηλώσεών του: «Από την αρχή της χρονιάς μπαίνουμε για να κερδίσουμε. Να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο. Και γι αυτό ήρθαμε εδώ. Να παίξουμε καλά, όπως κάνουμε στην Ευρώπη και να καταφέρουμε να πάρουμε η νίκη».

Για το αν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια αποτελούν επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες είπε: «Η αλήθεια είναι ότι ο ποδοσφαιριστής δείχνει ένα άλλο πρόσωπο στην Ευρώπη. Δεν μπορώ να εξηγήσω τον λόγο. Έχουμε πάρει σημαντικές νίκες στην Ευρώπη κι αυτό θέλουμε κι αυτή τη χρονιά, να έχουμε μία πολύ καλή πορεία».

Όσο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τόνισε: «Δε νομίζω ότι κάποιο παιδί σκέφτεται το ματς με τον Ολυμπιακό. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι χωριστά. Έχουμε προετοιμαστεί για το αυριανό παιχνίδι και θέλουμε τη νίκη. Το ότι δεν παίζουμε την Κυριακή δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Εμείς ήρθαμε εδώ για να πάρουμε τη νίκη και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε αύριο».