ΚΜΑ: «Συνεργαστείτε για λύση»

19

Με ανακοίνωσή της η Κοινωνία Μελών Άρη ζητά από τον Χάρη Παπαγεωργίου, ως πρόεδρο του ΑΣ, τον Παναγιώτη Στεφανίδη και τον Γιώργο Γαλανό να «συνεργαστούν» ώστε να βρεθεί η κατάλληλη λύση για την ΠΑΕ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα το βράδυ στο κλειστό γήπεδο “Ανέστης Πεταλίδης”, κάτω από την Θύρα 3 του “Κλεάνθης Βικελίδης” συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη με τον κ. Γιώργο Γαλανό, με οργανωμένους και απλούς φιλάθλους του Άρη, που ανησυχούν για την πορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος και είναι απολύτως λογικό να είναι και απελπισμένοι και αγανακτισμένοι με όσα βιώνουν.

Στην διάρκεια αυτής της συνάντησης ανταλλάχθηκαν απόψεις μέσα σε ένα καθ’ όλα δημοκρατικό και πολιτισμένο κλίμα, αντιλαμβανόμενοι όλοι οι παρόντες την κρισιμότητα της κατάστασης στην ΠΑΕ Άρης.

Ο Πρόεδρος του Φορέα και ο κ. Γαλανός ενημέρωσαν τους φιλάθλους για την διαμορφωθείσα κατάσταση στην ΠΑΕ και τα πολύ μεγάλα και σημαντικά προβλήματα που την ταλανίζουν.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών Άρη καλεί την “σημαία” του Συλλόγου, κ. Χάρη Παπαγεωργίου, ως Πρόεδρο του ΑΣ Άρη να αναλάβει άμεσα δράση και να συνδράμει στην εξεύρεση της πιο ενδεδειγμένης λύσης για να βγει το ποδοσφαιρικό τμήμα από το αδιέξοδο.

Καλεί επίσης και τον Πρόεδρο της ΠΑΕ, κ. Παναγιώτη Στεφανίδη, αλλά και τον κ. Γιώργο Γαλανό να κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν προς την ίδια κατεύθυνση, της εξεύρεσης της πιο σωστής λύσης για τον Άρη μας, που πρέπει άμεσα να ορθοποδήσει».

Αξίζει να αναφερθεί πως η συγκεκριμένη ανακοίνωση αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΚΜΑ λίγο πριν τις 10:00 σήμερα το πρωί, αν και το περιεχόμενό της είχε κυκλοφορήσει τις πρώτες πρωινές ώρες.