Κόπηκαν δύο παρουσία Ντάλας

19

Δύο διαιτητές της SuperLeagueαπέτυχαν να περάσουν τα τεστ φυσικής κατάστασης που διεξήχθησαν χθες στο ΟΑΚΑ. Παρόν στην διαδικασία ήταν και ο νέος αρχιδιαιτητής, Χιου Ντάλας.

Όσο για τους διαιτητές, πρόκειται για τον Κάμπαξη, η διαιτησία του οποίου στον αγώνα του Λεβαδειακού με τον Παναιτωλικό είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και… ανακοινώσεις, αλλά και για τον Τοπούζη από την Θράκη.

Απώλειες υπήρξαν και στους βοηθούς, αφού οι Θανασακούδης, Καραϊσαρίδης και Φαντόπουλος, δεν κατάφεραν να περάσουν τα τεστ.

Η ενημέρωση από την ΕΠΟ, χωρίς πάντως να αναφέρονται ονόματα, τονίζει τα εξής: «Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο της ΚΕΔ για διαιτητές, βοηθούς διαιτητές και παρατηρητές της Super League, στη διάρκεια του οποίου πραγματοποιήθηκαν τεστ (αγωνιστικά και video) υπό τον κ. Hugh Dallas και τους συνεργάτες του στην ΚΕΔ.
Μεταξύ άλλων, ο Σκοτσέζος υπεύθυνος αξιολόγησης και ορισμών διαιτητών Super League και Football League είχε την ευθύνη για τα βίντεο τεστ σε σχέση με τους ισχύοντες κανονισμούς, μίλησε για τη συνεργασία στο offside, ήταν ομιλητής της ενότητας των γενικών οδηγιών, καθώς επίσης είχε κατʼ ιδίαν συναντήσεις με τους συμμετέχοντες.
Σημειώνεται ότι σεμινάρια και αγωνιστικές δοκιμασίες είναι προγραμματισμένες για τους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές της Football League, όπως και για τους αντίστοιχους 3ης και 4ης κατηγορίας».