«Κράξιμο» σε Ρικάρντο Κόστα

Ο Ρικάρντο Κόστα, που συζήτησε με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας πριν υπογράψει στον ΠΑΟΚ, έκανε κριτική στην απόφαση της πορτογαλικής ομάδας να απιοκτήσει ως δανεικό από την Ανζί, τον Βραζιλιάνο Έβερτον και η Σπόρτινγκ του απάντησε με ανακοίνωση!

“Δεν ξέρω για ποιο λόγο απέκτησε αυτόν τον ποδοσφαιριστή η Σπόρτινγκ. Είναι καλός ποδοσφαιριστής, από την εποχή που έπαιζε στη Μπράγκα, αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που θα πει αν είναι κατάλληλος για την Σπόρτινγκ. Ας το κρίνουν οι σκάουτερ και η διοίκηση της ομάδας” είπε ο Πορτογάλος αμυντικός και λίγο αργότερα ήρθε η ανακοίνωση της Σπόρτινγκ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για τα σχόλια που έκανε ο Ρικάρντο Κόστα και αφορούν την πολιτική των μεταγραφών μας. Εμείς από την πλευρά μας θα λέγαμε πως μία επένδυση ύψους 800.000 ευρώ για πέντε μήνες σε έναν παίκτη 34 ετών θα ήταν ακατανόητη και αντίθετη στην πολιτική μας. Όμως, προτιμούμε να μιλάει εκείνος που πληρώνει. Εφόσον υπάρχει κάποιος που του δίνει αυτά τα χρήματα, καλή επιτυχία.. Γι’ αυτό ευχόμαστε καλή επιτυχία στον ποδοσφαιριστή με τη νέα του ομάδα και του συστήνουμε να είναι επικεντρωμένος στη δουλειά του και να μην αναφέρεται στις συνεντεύξεις που δίνει σε θέματα που δεν τον αφορούν».