Κρίσιμα ραντεβού για Παπαγεωργίου

18

Δύο σημαντικά ραντεβού είχε σήμερα ο Χάρης Παπαγεωργίου, που εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για τον ποδοσφαιρικό Άρη, αν και αρχικά έχει ταχθεί κατά του υποβιβασμού τη Γ’ Εθνική.

Ο πρόεδρος του ΑΣ δέχθηκε στα γραφεία του συλλόγου τον πρώην αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Θανάση Κώνστα, ο οποίος παρουσίασε εγγυητική επιστολή αγγλικής τράπεζας. «Ο κ. Παπαγεωργίου ενημερώθηκε προσωπικά από τον κ. Κώνστα για την εγγυητική που παρουσίασε στην χθεσινή συνάντηση των φορέων και για το τι προτίθεται να κάνει και να οδηγηθεί η ομάδα σε βιώσιμη λύση στηρίζοντας το άρθρο 106ια», αναφέρει το δελτίο Τύπου του Ερασιτέχνη.

Αυτό το οποίο επεσήμανε ο Παπαγεωργίου είναι ότι θα προχωρήσει ο έλεγχος των μετόχων (ΑΣ και ΚΜΑ) για τη συγκεκριμένη εγγυητική και ότι στη συνέχεια θα πρέπει να εξασφαλιστεί η φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα της ΠΑΕ.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη συνάντησε επίσης τον νομικό, Σπύρο Χριστοφορίδη, ώστε να ενημερωθεί για τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν σε περίπτωση εκκαθάρισης αλλά και για τις σωστές κινήσεις που πρέπει να κάνει ο Ερασιτέχνης. Πάντως και ο Χριστοφορίδης πολλές φορές έχει ταχθεί κατά της εκκαθάρισης μέσω της Γ’ Εθνικής και ήταν αυτός που επέμενε για το άρθρο 106ια, εφόσον υπάρχει αξιόχρεος επενδυτής.