«Με έδιωχνε λόγω… μαλλιών»

21

Πολλές φορές στο παρελθόν έχουν κυκλοφορήσει διάφορες ιστορίες με… απαιτήσεις προπονητών προς ποδοσφαιριστές για αλλαγή εμφάνισης. Ωστόσο κάθε φορά που υπάρχει δημόσια τοποθέτηση παρουσιάσει ενδιαφέρον.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Αρκάντιους Μάλαρτζ (Πολωνός γκολκίπερ με θητεία στην Ελλάδα σε SKODA Ξάνθη, Λάρισα, Παναθηναϊκό και ΟΦΗ), ο οποίος σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα ofensywni.przegladsportowy.pl έκανε αποκαλύψεις για τις… σχέσεις του με τον Χενκ Τεν Κάτε.

Παραθέτουμε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:
Η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη στη καριέρα σου;
«Μετά από αυτή τη μεταγραφή, εάν σήμερα ερχόταν κάποιος σε μένα και ήταν γεμάτος αμφιβολίες για το τι μπορεί να πετύχει, θα του έλεγα ότι όλα είναι πιθανά! Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με αποδέχτηκαν αμέσως, κάτι που συμβαίνει σπάνια, αλλά κι εγώ κέρδισα γρήγορα το σεβασμό τους. Το μόνο που θέλω να διαγράψω από τη μνήμη μου είναι ο προπονητής, ο Χενκ Τεν Κάτε, στον οποίο δεν άρεσε η όψη μου».

Τι εννοείς;
«Είχα τα μαλλιά μου μοϊκάνα και με έκρινε από το κούρεμα μου».

Αυτό δεν ακούγεται σοβαρό…
«Από τον διευθυντή ποδοσφαίρου έμαθα ότι ο προπονητής δεν ήθελε ένα… τσίρκο στην ομάδα, οπότε έπρεπε να φύγω δανεικός. Μετά από μένα ήρθε ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος άλλαζε εκκεντρικές κομμώσεις κάθε εβδομάδα. Έπειτα εγώ αναρωτιόμουν: ποιος είναι το τσίρκο; Αλλά ήξερα τη διαφορά μας: ήμουν ο Μάλαρτζ και ήταν ο Σισέ».