Μετά το φιλικό τα σπουδαία

21

Ο Αρης υποδέχεται στις 21.30 τη σερβική Γιαβόρ MATIS στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι μπροστά τους φιλάθλους του, ωστόσο τα… σπουδαία της ημέρας αναμένονται αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, στη νέα σύσκεψη μεταξύ Στεφανίδη, ΑΣ, ΚΜΑ και οργανωμένων.

Ολα τα ενδεχόμενα για την επόμενη μέρα της ομάδας είναι ακόμα ανοιχτά. Αν ο Στεφανίδης πείσει τους υπόλοιπους με εγγυήσεις, ότι μπορεί να κουμαντάρει το καράβι στη Φούτμπολ Λιγκ έχοντας φυσικά στόχο την άνοδο, τότε θα συνεχίσει.  Αν πάρει ψήφο εμπιστοσύνης, είναι σίγουρο ότι θα ζητήσει να μπει ένα τέλος στη κουβέντα περί Γ’ Εθνικής.

Αν δεν πείσει ο Στεφανίδης τότε προκρίνεται η λύση της εκούσιας εκκαθάρισης μέσω της Γ’ Εθνικής. Σε αυτή την περίπτωση θα παραιτηθεί η νυν διοίκηση και θα πρέπει να βρεθούν τρία άτομα που θα αναλάβουν τη διοίκηση της ΠΑΕ, τη λύση της εταιρείας και θα αναλάβουν φυσικά όλες τις ευθύνες που απορρέουν από αυτό.

Η επιλογή της Γ’ Εθνικής δεν σημαίνει απαραιτήτως και εμπλοκή του Γιώργου Γαλανού, αφού φημολογείται ότι αν οδηγηθεί εκεί η ομάδα τότε θα υπάρξουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι από την οικογένεια του Αρη για να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας.