Μια ομάδα, μια… απόφαση

15

Η αγωνία έχει φτάσει στο κόκκινο μιας και από αύριο και μέχρι το τέλος της εβδομάδας (θεωρητικά πάντα) θα πρέπει να τρέξουν οι εξελίξεις στον Άρη. Το ερώτημα Β’ ή Γ’Εθνική μπορεί και να απαντηθεί την Δευτέρα με δεδομένο το ότι δεν υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια, καθώς μέχρι αύριο θα πρέπει να δηλωθεί αν η ομάδα θα παίξει στην Γ’ Εθνική. Εξέλιξη που για την ώρα δεν διαφαίνεται, καθώς ο Χάρης Παπαγεωργίου δεν έχει αλλάξει στάση.

Από την άλλη δεν αποκλείεται να ζητηθεί παράταση λίγων ημερών από την πλευρά του Άρη, μέχρι τουλάχιστον να ξεκαθαρίσει το τοπίο, με τους οργανωμένους οπαδούς των «κίτρινων»να πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση, όπως άλλωστε ξεκαθαρίζεται και στην ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Την ίδια ώρα ο Γιώργος Γαλανός εξακολουθεί να ενδιαφέρεται τονίζοντας πως υπάρχει ακόμη χρόνος για την ειδική εκκαθάριση (αν επιλεγεί άμεσα η Γ’ Εθνική) και μέσα σε όλα αυτά η περίπτωση του Γιώργου Αρβανιτίδη, με τον οποίο όπως ισχυρίζεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Παναγιώτης Στεφανίδης, βρίσκεται σε επαφές, δείχνει μία πρόθεση εμπλοκής, αλλά και πάλι θα χρειαστεί… χρόνος. Τόσο για να ολοκληρωθεί και τυπικά η απεμπλοκή του από την Βέροια, όσο και για να αναλύσει και ο ίδιος τα δεδομένα (οικονομικά και μη) μιας ενδεχόμενης εμπλοκής του με τον Άρη. Πάντως ο Αρβανιτίδης «όχι» δεν έχει πει ακόμη.

Και μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και μια ομάδα που συνεχίζει την προετοιμασία της στο Πράβετς και περιμένει να… ενισχυθεί με παίκτες!