Μήπως να το κοιτάξουν και στον Άρη;

25

Η ΠΑΕ Πανιώνιος με ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε γνωστό πως κατάφερε να εξασφαλίσει τόσο φορολογική όσο και ασφαλιστική ενημερότητα. Παράλληλα, όπως τονίζει η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ, κατάφερε να και άρση των κατασχέσεων που της είχαν επιβληθεί, με αποτέλεσμα να αποκτά και πάλι πρόσβαση στα ταμειακά της διαθέσιμα και οικονομική ρευστότητα.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Πανιώνιος έχει ήδη καταθέσει αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 106 του πτωχευτικού κώδικα και η απόφαση για την εισαγωγή ή όχι της ΠΑΕ Πανιώνιος στο ευεργετικό άρθρο 106 του πτωχευτικού κώδικα, θα παρθεί από το τακτικό δικαστήριο στις 2/9.

Θέμα με τις ενημερότητες αντιμετωπίζει και η ΠΑΕ Άρης κι ενδεχομένως οι κινήσεις που έκανε ο Πανιώνιος να μπορούν να… βοηθήσουν την κατάσταση και στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:
«Η Επιτροπή Σωτηρίας της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο αντικειμενικός σκοπός της επετεύχθη. Μετά από έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα, η η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ εξασφάλισε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα και πλέον μπορεί να προχωρήσει στην έκδοση δελτίων ποδοσφαιριστών για τη στελέχωση του ρόστερ της.
Ταυτόχρονα πέτυχε την άρση των κατασχέσεων που της είχαν επιβληθεί, με αποτέλεσμα να αποκτά και πάλι πρόσβαση στα ταμειακά της διαθέσιμα και οικονομική ρευστότητα.

Πλέον και η Επιτροπή Σωτηρίας μεταλλάσσεται σε Επιτροπή Ανασυγκρότησης και Αναγέννησης του Ιστορικού ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ με μοναδικό στόχο να κατακτήσει και πάλι η ομάδα μας την θέση που της αρμόζει στα υψηλότερα επίπεδα του Ελληνικού Ποδοσφαιρικού Στερεώματος. Προς την κατεύθυνση αυτή θα πορευτούμε προκειμένου ο κόσμος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να κερδίσει και πάλι την περηφάνια του, που κάποιοι σκόπιμα φρόντισαν να του την στερήσουν. Θα έρθει η ώρα που θα λογοδοτήσουν για όλα.

Προς το παρόν, σηκώνουμε τα μανίκια μας και εργαζόμαστε όλοι μας προκειμένου να είναι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα, όπως αρμόζει στην ιστορία του και στη βαριά φανέλα του».