«Μόνο στήριξη θέλουμε…»

22

Δηλώσεις στους ρεπόρτερ του Άρη που βρίσκονται στο Πράβετς έκανε ο Ορέστης Νικολόπουλος. Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε στην πορεία της προετοιμασίας και τους στόχους του Άρη, ενώ έστειλε κι ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας: «Είναι πολύ όμορφα εδώ που έχουμε έρθει. Έχουμε όλες τις συνθήκες για να δουλέψουμε όπως πέρσι. Έχουμε αρχίσει με τρεξίματα και υπάρχει πολλή κούραση αλλά σιγά-σιγά βρίσκουμε το ρυθμό μας σε όλα. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Δεν έχουμε χρόνο για να λέμε πολλά πράγματα. Χρειάζεται πολλή δουλειά για να βρούμε τη χημεία μας».

Για το στόχο του Άρη: «Ο Άρης πάντα πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Σε κάθε ματς πρέπει να μπαίνουμε μέσα για τη νίκη».

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Άρης: «Συγκέντρωση, πάθος και δουλειά. Η Β’ Εθνική είναι ένα πρωτάθλημα εκπλήξεων και μετράει πολύ το ποια ομάδα το θέλει από την αρχή ως το τέλος. Με δύο-τρεις νίκες βρίσκεσαι στη ζώνη της ανόδου και με δύο-τρεις ήττες μπορεί να βρεθεί χαμηλά».

Για το τι θα παρουσιάσει ο Άρης του χρόνου: «Πάθος και πίστη για τη νίκη. Θα τα δίνουμε όλα. Αυτό είναι το δεδομένο. Παίζοντας και μόνο στον Άρη αυτό σου περνάει κατευθείαν.

Για το τι να περιμένουμε από τον ίδιο: «Τα δίνω όλα. Δίνω και την ψυχή μου».

Για το πώς περιμένουν τις μεταγραφές έμπειρων παικτών: «Σε μία ομάδα έχουν πολύ μεγάλο ρόλο οι νεαροί που έχουν μία παραπάνω θέληση για διάκριση, όμως και οι έμπειροι ποδοσφαιριστές που έχουν πολλά ένσημα κολλημένα μπορούνε να δώσουν το κάτι παραπάνω».

Για τις παρατηρήσεις του Καλαϊτζίδη στο οικογενειακό διπλό: «Πρέπει να προσέχουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Η τακτική είναι πολύ σημαντική. Πρέπει να διορθώσουμε τα ατομικά μας λάθη. Αν δεν σου τονίζει κάποιος το λάθος σου δεν μπορείς να διορθωθείς».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Είμαστε πολύ κοντά σε ηλικία και είμαστε όλοι μία παρέα»

Για την επικοινωνία με τον μοναδικό ξένο, τον Σανιά: «Είναι πολύ καλό παιδί, προσπαθεί να μάθει κι ελληνικά. Συνεννοούμαστε άψογα».

Για το τι θέλει να πει στον κόσμο: «Μόνο στήριξη θέλουμε κι εμείς θα δίνουμε τα πάντα».