«Μονόδρομος να πετύχουμε»

20

Για την πορεία της προετοιμασίας στο Πράβετς, για το ρόλο του στην ομάδα, αλλά και για το αν οι τελευταίες εξελίξεις έχουν επηρεάσει την ομάδα, μίλησε ο Αντώνης Καπνίδης.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την πορεία της προετοιμασίας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα, και ελπίζω ο σύλλογος να καταφέρει να ξεφύγει από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει».

Για τα πρώτα συμπεράσματα από την προετοιμασία: «Δεν έχουμε το χρόνο και το μυαλό να βγάλουμε συμπεράσματα. Δουλεύουμε σκληρά και μεθοδικά και θέλουμε να βρεθούμε στη θέση να πετύχουμε τους στόχους μας»

Για το αν τους επηρεάζουν τα όσα γίνονται στη Θεσσαλονίκη: «Σίγουρα τα ακούμε, και προσπαθούμε να μην επηρεαζόμαστε. Δεν είναι εύκολο, αλλά έχουμε ένα στόχο και πρέπει να συγκεντρωθούμε για να τα καταφέρουμε».

Για το ρόλο που θα έχει στην ομάδα: «Θα δείξει. Θα είμαι έτοιμος πιστεύω όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Δε θέλω να λέω μεγάλα λόγια, ελπίζω ωστόσο ότι θα ανταποκριθώ στις απαιτήσεις. Θα δούμε…»

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: «Να ξέρει ότι δουλεύουμε σκληρά, και είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, γιατί για εμάς είναι μονόδρομος να πετύχουμε κάτι. Θα δώσουμε τα πάντα για την άνοδο και ελπίζω να τα καταφέρουμε.

Για το αν χρειάζονται έμπειροι παίκτες: «Το κλίμα είναι καλό, γνωρίζω αρκετά παιδιά από την Κ-20, χρειάζονται όμως και οι έμπειροι. Πάντα όταν δουλεύεις πρέπει να έχεις κάποιους παίκτες, από τους οποίους να μαθαίνεις και να κερδίζεις πράγματα».

 

Πηγή: allaboutaris.com