«Μου επιτέθηκε με χαρτοκόπτη ο Καλαϊτζίδης»

20

Νέες αποκαλύψεις στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης σε ότι αφορά το θέμα που έθιξε για πρώτη φορά η ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, σχετικά με τα «θλιβερά γεγονότα που διαδραματίστηκαν την περασμένη Τετάρτη».

Πριν από λίγο το μέλος του γραφείου επικοινωνίας και Τύπου του Άρη (στο ποδοσφαιρικό τμήμα) Παναγιώτης Κυμπριχτσής μιλώντας στο «Αθλητικό Μετρόπολις» υποστήριξε ότι:

«Ο κύριος Καλαϊτζίδης μέσα στα γραφεία του Άρη, την Τετάρτη μετά τις 12 το μεσημέρι, με επιτέθηκε άνευ λόγου και αιτίας. Αρχικά προσπάθησε να με γρονθοκοπήσει, αλλά απέφυγα το χτύπημά του και στη συνέχεια αφού είπε: “τώρα θα δεις”, τράβηξε αιχμηρό αντικείμενο, έναν αιχμηρό χαρτοκόπτη και κινήθηκε να με χτυπήσει στην κοιλιά. Ο φύλακας άγγελος μου με προστάτευσε και δεν τραυματίστηκα σοβαρά, παρά μόνο είχα αμυχές. Είμαι σοκαρισμένος».

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε το στέλεχος του Άρη στην ίδια ραδιοφωνική συνέντευξη υπάρχουν μάρτυρες που είδαν το συμβάν, έχει κάνει ήδη καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Χαριλάου, το οποίο θα επιληφθεί του θέματος από δω και πέρα, ενώ υπάρχει και ιατρική γνωμάτευση από το «Ιπποκράτειο»!

Στην ίδια συνέντευξη «παρών» τηλεφωνικά ήταν και ο Γιώργος Γαλανός, ο οποίος τόνισε οτι: «αποφασίσαμε να κρατήσουμε μυστικό το γεγονός για το καλό του Άρη…»

Πηγή : pressaris.gr