«Να γίνουμε μάγκες…»

16

Ο Μιχάλης Γιαννίτσης μίλησε στους ρεπόρτερ του Άρη που καλύπτουν την προετοιμασία της ομάδας στο Πράβετς. Ο 22χρονος αμυντικός αναφέρθηκε στην πορεία των προπονήσεων, στο νέο προπονητή, αλλά και στις σκέψεις του για την ομάδα.

Ο Γιαννίτσης μεταξύ άλλων τόνισε: «Τις εγκαταστάσεις και το κλίμα τα γνωρίζαμε από την περσινή προετοιμασία. Μέχρι στιγμής γίνεται πολύ καλή δουλειά. Υπάρχει ένας προπονητής με πολλές γνώσεις, γύρω του υπάρχει ένα πολύ καλό τιμ, ενώ για πρώτη φορά δουλεύουμε με εργοφυσιολόγους. Δεν έχουμε ξαναδουλέψει έτσι», ήταν τα πρώτα λόγια του Μιχάλη Γιαννίτση και συμπλήρωσε:

«Προσωπικά κάθε μέρα προσπαθώ να βελτιωθώ όλο και περισσότερο. Απ’ ότι διαπιστώνω αυτό ότι ισχύει για όλα τα παιδιά. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια, όπως προανέφερα, το κλίμα είναι πολύ καλό και με την προσθήκη 3-4 έμπειρων παικτών, πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά τη νέα χρονιά».

Και ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός, κατέληξε: «Η προηγούμενη σεζόν ήταν πολύ δύσκολη για όλους μας και δυστυχώς δεν είχε καθόλου καλή κατάληξη για την ομάδα. Οι πρώτοι υπεύθυνοι για την αγωνιστική πτώση είναι οι παίκτες και οι προπονητές. Εμείς ρίξαμε την ομάδα, εμείς θα πρέπει να την επαναφέρουμε εκεί που πρέπει και να γίνουμε “μάγκες”. Το έχω πάρει και προσωπικά. Θεωρώ τον εαυτό μου έναν από τους υπεύθυνους για ότι συνέβη. Βρίσκομαι 13 χρόνια στην ομάδα. Την πονάω. Θέλω να βλέπω τον Άρη ψηλά»