«Να τα αφήσουμε όλα πίσω» (vid)

Δηλώσεις στο κανάλι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Youtube έκανε ο Φακούντο Περέιρα, σχολιάζοντας το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

Για το αυριανό παιχνίδι: «Η ομάδα είναι καλά προπονημένη, συνεπώς περιμένουμε με ανυπομονησία το ματς καθώς είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Μακάρι να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, ώστε να αυξήσουμε τη συγκομιδή μας και να συνεχίσουμε να ανεβαίνουμε όσο πιο πολύ γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα».
Για την δεύτερη θέση: «Εάν κερδίσουμε θα ανέβουμε στη δεύτερη θέση, αλλά έχει πολύ δρόμο μπροστά του το πρωτάθλημα δεν τελειώνει εδώ και υπάρχουν ακόμη πολλά παιχνίδια οπότε οφείλουμε να κερδίσουμε ώστε να ωφεληθούμε και ψυχολογικά, καθώς είμαστε μία καλή ομάδα με υψηλό επίπεδο και πρέπει να αφήσουμε πίσω μας όλα αυτά που συνέβησαν στα τελευταία παιχνίδια και να γυρίσουμε σε αυτό που ήμασταν στον πρώτο γύρο».

Για τις διαφορές με το παιχνίδι του πρώτου γύρου: «Αυτοί πλέον είναι δεύτεροι και εμείς τρίτοι. Πιστεύω πως ίσως βρίσκονται σε λίγο καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, λόγω της νίκης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Και εμείς όμως ερχόμαστε από μία σημαντική νίκη, με την οποία βγήκαμε από ένα κακό σερί, συνεπώς ελπίζω πως θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, το οποίο θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε αυτό το θετικό σερί μας, το οποίο ξεκίνησε στην Βέροια και να τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την τελευταία στροφή του πρωταθλήματος».

Για την διακοπή: «Πιστεύω πως δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει αν παίζουμε με ή χωρίς κόσμο. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που γίνεται στο γήπεδο μέσα στα 90 λεπτά και έπειτα εάν έχει κόσμο ή όχι δε θα πρέπει να αλλάζει τίποτα».
Για το καλύτερο γκολ του Φεβρουαρίου: «Δεν ξέρω ακόμη ποια θα είναι υποψήφια. Θα πρέπει πρώτα να κάτσω να τα δω, θα ψηφίσω και εγώ μόλις τα δω, αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα όποιος και να κερδίσει».