Νέο τεστ για Πανθρακικό στην Πολωνία

30

Ο Πανθρακικός συνεχίζει την προετοιμασία του στο αθλητικό κέντρο του Σοχότσιν της Πολωνίας και μετά το πρώτο με την ισραηλινή Χαποέλ Ρανανά υπάρχει σήμερα (στις 11:00 τοπική ώρα, 12:00 ώρα Ελλάδας) ακόμη ένα φιλικό με αντίπαλο την επίσης ισραηλινή Αστοντ που θα πραγματοποιηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.

Το χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε δύο προπονήσεις με ασκήσεις βελτίωσης της φυσικής κατάστασης, τεχνικής και τελειώματα φάσεων. Λίγο πριν ολοκληρωθούν οι προπονήσεις διεξάγεται διπλό με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα σχετικός ανταγωνισμός και τα πειράγματα με το τέλος της συνάντησης.
Πέρα από την προετοιμασία που πραγματοποιείται στην Πολωνία, οι άνθρωποι της ομάδας ετοιμάζουν το πρόγραμμα των φιλικών παιχνιδιών που θα ακολουθήσει η ομάδα της Κομοτηνής με την επιστροφή της.

Το πρόγραμμα τους έχει ως εξής: 6 Αυγούστου: Αχαρναϊκός–Πανθρακικός (θα διεξαχθεί σε γήπεδο κοντά στην Δράμα), 9 Αυγούστου: Πανθρακικός–Πανσερραϊκός, 10 Αυγούστου: Πανθρακικός–Skoda Ξάνθη και 16 Αυγούστου: Βέροια–Πανθρακικός.