«Θα γίνει ο ηγέτης του Ηρακλή»

25

Μέχρι και αύριο (28/7) μπορεί να τελειώσει θετικά για τον Ηρακλή το θέμα της απόκτησης του Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι, που θα αποτελέσει την τρίτη ηχηρή μεταγραφή των «κυανόλευκων» αναλαμβάνοντας τον ρόλο του ηγέτη στην άμυνα. Ο Αργεντινός, εφόσον κλείσει και στην περίπτωση που δεν θα αλλάξουν οι περιορισμοί για όσες ομάδες δεν πήραν άδεια, θα αποτελέσει την τρίτη και τελευταία μεταγραφή ποδοσφαιριστή άνω των 24ων ετών για τον Ηρακλή.

«Πιστεύω ότι εφόσον συμφωνήσει θα εξελιχθεί στον ηγέτη της άμυνας του Ηρακλή. Τον γνωρίζω αρκετά χρόνια, είναι ένας πολύ καλός αμυντικός με μεγάλη εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα. Μπορεί για κάποιους να είναι λεπτομέρεια, αλλά είναι σημαντικό ότι, πέρα από την αξία του, μιλάει ελληνικά και θα μπορεί να καθοδηγεί σωστά την υπόλοιπη άμυνα της ομάδας», υποστήριξε μιλώντας στα ΣΠΟΡ, ο Γιώργος Μπαντής που υπήρξε συμπαίκτης με τον Μπαρτολίνι στον Αστέρα Τρίπολης.

«Η βοήθεια που θα δώσει στην ομάδα δεν περιορίζεται εντός του αγωνιστικού χώρου, πρόκειται για έναν άριστο χαρακτήρα ο οποίος θα δώσει πολλά στον Ηρακλή και με την παρουσία του μέσα στα αποδυτήρια», πρόσθεσε ο Χαλκιδικιώτης πορτιέρο.