Ο Μπρεσέ και ο Φλόρες

29

Στην τελική ευθεία του φαίνεται πως μπαίνει το θέμα της απόκτησης κεντρικού αμυντικού για τον Άρη. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, με δεδομένο ότι η ομάδα αναχωρεί αύριο για την Βουλγαρία, θέλει να «τελειώσει» η μεταγραφή, ώστε να μπορέσει ο παίκτης να παρακολουθήσει μέρος της προτοιμασίας στο Πράβετς.

Οι ποδοσφαιριστές που έχουν προκριθεί είναι δύο. Ο 35χρονος Γάλλος Ζερεμί Μπρεσέ και ο 30χρονος Ουρουγουανός Ντάριο Φλόρες. Προτεραιότητα έχει δοθεί στον πρώτο που κουβάλαει μάλιστα «βαρύ» βιογραφικό, ενώ με τον δεύτερο υπάρχει συμφωνία που θα ενεργοποιηθεί αν απαντήσει αρνητικά ο Μπρεσέ.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής έχει κάνει σημαντική καριέρα, αφού έχει αγωνιστεί με επιτυχία, εκτός από την πατρίδα του στην Ιταλία, στην Ισπανία, αλλά και στην Ολλανδία. «Όνομα» έγινε στην Λιόν όπου αγωνίστηκε για πέντε χρόνια (1998-2003) και η παρουσία του εκεί τπυ εξασφάλισε μία μεταγραφή στην Ίντερ. Ακολούθησε η Ρεάλ Σοσιεδάδ (2004-2006), πριν επιστρέψει για δύο σεζόν στην Σοσό. Το 2008 ξενιτεύτηκε και πάλι για λογαριασμό της Αϊντχόφεν και από το καλοκαίρι του 2009 κι έπειτα αγωνίζεται και πάλι το γαλλικό πρωτάθλημα φορώντα διαδοχικά τις φανέλες των Σοσό, Τρουά και πέρσι της Μπορντό. Εκτός από κεντρικός αμυντικός μπορεί να αγωνιστεί και σαν αριστερό μπακ.

Η εναλλακτική ακούει στο όνομα του Ουρουγουανού Ντάριο Φλόρες, που κατά κύριο λόγο έχει αγωνιστεί στην πατρίδα του, ενώ στην Ευρώπη έχει παίξει μία σεζόν (2009-2010) στην Ρουμανία και την Κλουζ.