Ο Γκατούζο έκραξε τους παίκτες του!

20

Μπορεί ο ΟΦΗ να κέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία του μέσα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας τον Παναθηναϊκό, μπορεί να πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, μπορεί να χαμογέλασε αφήνοντας στην άκρη τα δεκάδες εξωαγωνιστικά προβλήματα, αλλά ο Τζενάρο Γκατούζο δεν δίστασε σ’ αυτή την στιγμή ευτυχίας των Κρητικών να καυτηριάσει τις εσκεμμένες καθυστερήσεις των παικτών του, ζητώντας συγνώμη από τους οπαδούς και τον προπονητή του Παναθηναϊκού!

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο και τον προπονητή του Παναθηναϊκού, σε ορισμένες στιγμές δεν μου άρεσε η συμπεριφορά των παικτών μου. Πολλές φορές στο δεύτερο ημίχρονο είδα τους παίκτες μου να πέφτουν κι αν δεν υπήρχε λόγος γι’ αυτό, η τακτική δεν είναι σωστή και δεν δείχνει σεβασμό στο άθλημα που παίζουμε», είπε ο Ιταλός προπονητής χαρακτήρισε το διπλό του ΟΦΗ ως μία από τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας του στους πάγκους

«Δεν ξέρω ακριβώς πόσα χρόνια έχει να κερδίσει ο ΟΦΗ τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας στη Λεωφορό ή γενικά στην Αθήνα, αλλά νιώθω και ζω μία καταπληκτική στιγμή με τους παίκτες μου αυτή την ώρα. Περνάμε μία πάρα πολύ δύσκολη περίοδο, αλλά όλοι οι άνθρωποι της ομάδας και οι φίλαθλοι κάνουν ό,τι μπορούν για να μας βοηθήσουν. Θα ήθελα να αφιερώσω τη μεγάλη νίκη, στην Κρήτη, στους φιλάθλους μας και στον πρόεδρο του ΟΦΗ. Ίσως οι φίλαθλοι του ΟΦΗ να έχουν λάθος σε ένα πράγμα. Έχουν πάθος αλλά έχουν στο μυαλό τους ότι ο ΟΦΗ είναι η ομάδα που ήταν πριν 20 χρόνια την εποχή του Βαρδινογιάννη».