«Ο χρόνος δουλεύει για μας»

15

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης με γραπτή δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ηρακλής έστειλε το δικό του μήνυμα για το παιχνίδι που πέρασε, το παιχνίδι που έρχεται, αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του μεγαλομετόχου της «κυανόλευκης» ΠΑΕ: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ηρακλή που βρέθηκε στην Κατερίνη και βοήθησε την ομάδα μας να ξεκινήσει με νίκη το φετινό πρωτάθλημα. Είμαι περήφανος για τον κόσμο μας, είμαι περήφανος για την ομάδα μας. Όλοι μαζί σαν μια οικογένεια συνεχίζουμε. Η ομάδα έδειξε πάθος, αυτοθυσία και ήταν πραγματική ομάδα μέσα στο γήπεδο. Το ξέρω ότι όσο περνά ο χρόνος θα γινόμαστε καλύτεροι και πιο δυνατοί γιατί δουλεύουμε πολύ και προσπαθούμε.

Την Δευτέρα θα δώσουμε ένα δύσκολο αγώνα και όλοι πρέπει από την πλευρά μας να υποστηρίξουμε τους παίκτες μας που τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα και για το γεγονός ότι είμαι μέλος της οικογένειας του Ηρακλή. Ο Ηρακλής είναι κάτι πολύ ξεχωριστό και όλοι μαζί πρέπει να κάνουμε ότι περισσότερο μπορούμε, για να έχει την θέση που του αξίζει».

ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ
Στο μεταξύ όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ηρακλής…: «…καλεί τους αθλητές του ερασιτέχνη Ηρακλή να παραβρεθούν στο γήπεδο την Δευτέρα στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου. Οι αθλητές οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται στις λίστες που έχει συγκροτήσει ο ΓΣ Ηρακλής θα μπορούν να μπαίνουν από την θύρα 14 στο γήπεδο και παρακαλούνται να βρίσκονται έξω από την θύρα 14 τουλάχιστον μισή ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα».