Ο Κικερίδης διαψεύδει τον Καρατζιοβάλη

42

Οι «ομορφιές» στον Άρη συνεχίζονται και μάλιστα δημόσια. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστής ήταν ο Γιώργος Κικερίδης, ο οποίος σε ραδιοφωνική συνέντευξή του θέλησε να διαψεύσει τις χθεσινές δηλώσεις του Δημήτρη Καραζιοβαλή, ποδοσφαιριστή του Άρη, ότι δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα.

Αναλυτικά:
«Θέλω να διαφωνήσω με αυτά που είπε ο φίλος μου ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής στην χθεσινή εκπομπή. Είχα τον ρόλο στο θέμα της κατάρτισης του ρόστερ της ομάδας, διαφωνώ πως η ομάδα χρειάζεται μεταγραφές, διαφωνώ πως χρειάζονται προσθήκες. Από την ομάδα πιστεύω μόνο πως λείπει μια εναλλακτική επιλογή στην θέση του Ψυχογιού. Όσο για το θέμα το οικονομικό, θέλω να ερωτηθούν οι ποδοσφαιριστές που παίρνουν πάνω από 2.000 ευρώ το μήνα».

Συνεχίζοντας ο Κικερίδης πρόσθεσε: «Αν ερωτηθώ εγώ θα σας πω πως είμαι πληρωμένος. Όπως και ο Καρατζιοβαλής είναι πληρωμένος. Ο Καλαϊτζίδης δεν ξέρω αν είναι πληρωμένος. Εγώ θέλω να ερωτηθούν ποδοσφαιριστές που παίρνουν άνω των 2.000 ευρώ. Ποδοσφαιριστές όπως οι Σουνάς, Σανιά, Γιαννίτσης. Σε αυτούς οφείλονται χρήματα. Τα παιδιά δεν πληρώθηκαν τα χρήματα. Αντί για 5.000, πήραν 2.500 ευρώ. Να λέμε την αλήθεια. Και όσον αφορά την ήττα από τον Καμπανιακό που λέτε, εγώ θέλω να πω πως το ρόστερ στήθηκε 13 Σεπτεμβρίου εντάξει; Και χάσαμε με συγκυρίες. Έτσι δεν πάει το ποδόσφαιρο μπροστά. Δεν γίνεται να κάνεις σεξ το βράδυ και το πρωί να έχεις παιδί…».

* Η συνέντευξη δόθηκε στο Αθλητικό Metropolis